Tabarogullari Açiklamasi 'Hekimhan'i Birlikte El Ele Vererek Kalkindiracagiz'

31 Mart yerel seçimler yaklasirken Cumhur Ittifaki’nin MHP’li Hekimhan Belediye Baskan adayi Memet Tabarogullari, yogunluklu olarak mahalleri gezerek halkin sorunlarini dinliyor. Hekimhanlilarin kendilerine büyük yakinlik gösterdigine dikkat çeken Tabarogullari, “Hekimhan’i birlikte el ele vererek kalkindiracagiz” dedi.

Tabarogullari Açiklamasi 'Hekimhan'i Birlikte El Ele Vererek Kalkindiracagiz'
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoglu’nun da katildigi gezilerde Hekimhanlilari dinlediklerini ve sorunlarina çözüm olmak için 31 Mart’ta görev beklediklerini ifade eden Cumhur Ittifaki’nin MHP’li Hekimhan Belediye Baskan adayi Tabarogullari, “Hekimhan çok önemli bürokratlarin yetistigi ilçelerimizden biridir. Devletin her kurumunda önemli noktalarda bir Hekimhanli görmek mümkündür. Ben inaniyorum ki Hekimhanli nerede olursa olsun kalbi Hekimhan için atar. Hekimhan’a nasil hizmet ederim diye düsünür. Biz projelerimizi hayata geçirirken bu insan potansiyelimizi de en dogru sekilde degerlendirecegiz. Yarinlarda çok daha basarili gençlerimizin çok daha iyi noktalarda yer almasini saglayacak egitim desteklerimiz olacak. Hekimhanlilar bizim projelerimizi hayata geçirdigimizde ilçemizin kalkinacaginin bilincinde. 31 Mart günü birlik ve beraberligimizi bozmadan sandiga gidip, Hekimhan’nin gelecegi için oy verecegiz. Hekimhan’i birlikte el ele vererek kalkindiracagiz. Hekimhan sadece Malatya’nin degil, bölgenin en gelismis ilçelerinden biri olacak. Bu potansiyelimiz var” seklinde konustu.



Ögrencilerle iftar

Cumhur Ittifaki’nin MHP’li Hekimhan Belediye baskan adayi Memet Tabarogullari, belediye meclis üyesi adayi Adil Agcan ve partinin kadin kollari mensuplariyla Turgut Özal Üniversitesi Hekimhan Mehmet Emin Sungur Meslek Yüksek Okulu’ndaki ögrenciler ile iftar yemeginde bulustu.

Ramazan ayi boyunca meslek yüksekokulundaki ögrencilere iftar yemegi verecek olan Tabarogullari, “Hekimhan sadece bir meslek yüksekokulu ile yetinmeyecek, fakültelerinde içerisinde oldugu bir egitim kampüsü kuracagiz. Hekimhan’da egitim gören ögrencilerimizin mutlu olmalarini saglayacak sosyal projelerimizi hayata geçirecegiz. Her zaman ögrencilerimizin yaninda olacagiz” dedi.

Kaynak: İHA