Baskan Özlü'den KSS Esnafina Iki Müjde

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, kooperatif yönetimi tarafindan bugüne kadar yapilamayan Küçük Sanayi Sitesi’nin (KSS) alt yapisinin tamamlanacagini ve is yerlerinin iskaninin verilecegini müjdeledi.

Baskan Özlü'den KSS Esnafina Iki Müjde
Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Dr. Faruk Özlü, her kesimden Düzcelinin teveccühü ile karsilasiyor. Pandemi, deprem ve sel afetleri ile mücadele ederek geçen 5 yilda sehrin kroniklesmis sorunlarini ele alarak çözen Özlü, Düzce’yi Türkiye’nin en gelismis ilk 10 sehri arasina sokmak hedefi dogrultusunda hazirladigi projelerini anlatmayi sürdürüyor.

AK Parti Genel Merkez Kadin Kollari Baskani ve Düzce Milletvekili Ayse Kesir ile birlikte Demir ve Madeni Sanatkarlar Esnaf Odasinin düzenledigi iftara katilan Baskan Faruk Özlü, “Türkiye Yüzyilinda Düzce Için 100 Proje” kitabinda da yer alan ve kooperatif bünyesindeki KSS’nin altyapisinin yapilmasina yönelik projesini anlatti. Özlü, ayrica 500 dükkanin bulundugu sitede faaliyet gösteren esnaflarin iskanlarini vereceklerini müjdeledi.

“Sel afetinden sonra projesini hazirladik”

Baskan Özlü, “Biliyorsunuz geçenlerde bir sel afeti oldu. KSS zarar gördü, biz de bu selden sonra tüm itfaiye araçlarimizi ve temizlik ekibimizi gönderdik yardimci olduk. Sel afetinden sonra KSS altyapisi için bir proje hazirladik. Yagmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu hatlari ile aydinlatma sisteminin yenilenmesini projelendirdik. Insallah seçimden sonra KSS’nin altyapi islemlerini belediye olarak isçilik ve malzeme fiyati üzerinden biz yapacagiz. Sanayi Bakanligimiz ile kredi konusunu konusacagiz, kaynak bulmaya çalisacagiz. Seçimden sonra buranin altyapisini tamamlayarak, orayi modern bir site haline getirecegiz. Projesine uygun olmak kaydiyla bütün dükkanlara da iskanini verecegiz. Yani iskani olmayan arkadaslarimiz sikilmasinlar, rahatsiz olmasinlar. 500’den fazla dükkan var. Düzce Belediyesi olarak bu sitenin, esasen kooperatif tarafindan baslangiçta yapilmasi gereken, ama yapilamamis olan altyapisini yapacagiz ve bunu maliyetine yapacagiz” ifadelerinde bulundu.

“Bu sehir daha da güçlensin istiyoruz”

Milletvekili Ayse Kesir ise Baskan Faruk Özlü’nün büyük bir sans oldugunu belirterek “Baskanimiz az önce sizlerle ilgili, sanayi sitesi ile ilgili proje ve hedeflerini anlatti. Biliyorsunuz son 5 yilda Düzce yeniden ayaga kalkti. Özellikle çocuk ve gençlerimiz için parklarimiz ve kütüphanelerimiz ile çehresi degisen bir Düzce var. Ben 31 Mart günü sandiga gittiginizde Faruk Özlü baskanimizin hizmetlerini hatirlayacaginizi ümit ediyorum ve diliyorum. Sizleri ve Düzce’yi seviyoruz. Bu sehir büyüsün, ayaga kalksin, daha da güçlensin istiyoruz. Bunu da hep birlikte basaracagiz” ifadelerini kullandi.

Düzce Demir ve Madeni Sanatkarlar Esnaf Odasi Baskani Murat Geçici de, esnaflari gözeten çalismalarindan ve bugüne kadar yapilmayan KSS altyapisina yönelik projesi için Baskan Özlü’ye tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA