Vali Aslan Saglikçilari Agirladi

DÜZCE – Düzce Valisi Selçuk Aslan, 14 Mart Tip Bayrami münasebetiyle saglikçilari kabul ederek insan ve toplum sagligini korumak için, gece gündüz demeden çalisan saglik çalisanlarini tebrik etti.

Vali Aslan Saglikçilari Agirladi
14 Mart Tip Bayrami münasebetiyle Düzce Il Saglik Müdürü Dr. Yasin Yilmaz, Düzce Devlet Hastanesi Çocuk Sagligi ve Hastaliklari Uzmani Dr. Abdullah Akçil, Hemsire Elif Yildirim Kendirli ile Saglik Müdürlügü personeli Vali Selçuk Aslan’i ziyaret etti.

Vali Selçuk Aslan, insan ve toplum sagligini korumak için, gece gündüz demeden çalisan, bu kutsal meslegi büyük fedakarliklarla yerine getiren saglik çalisanlarini tebrik ederek basarilarinin devamini diledi.

Düzce Saglik Müdürü Dr. Yasin Yilmaz, Çocuk Sagligi ve Hastaliklari Uzmani Dr. Abdullah Akçil Kadin, Dogum ve Çocuk polikliniklerinin Muncurlu ek binasina tasinma sürecinde sergiledigi basarisi ve özverili çalismasindan, Hemsire Elif Yildirim Kendirli ise UMKE’de gönüllü hemsire olarak deprem bölgesinde gerçeklestirdigi basarili çalismalari nedeniyle Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in katilimlariyla Istanbul’da düzenlenecek olan 14 Mart Tip Bayrami Törenine Düzce’yi temsilen katilim saglayacak.
Kaynak: İHA