Baskan Özlü'ye Spor Camiasindan Plaket

Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafindan düzenlenen ve tüm spor camiasini bulusturan programina Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü de katildi. ASKF Baskani Murat Postoglu tarafindan spora ve sporcuya yönelik büyük desteklerinden dolayi Baskan Özlü’ye plaket takdim edildi.

Baskan Özlü'ye Spor Camiasindan Plaket
Spor camiasini bir araya getiren Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) programi gerçeklesti. Programa; Vali Yardimcisi Ömer Yilmaz, AK Parti Genel Merkez Kadin Kollari Baskani Milletvekili Ayse Kesir, CHP Milletvekili Tanju Özcan, Düzce Belediye Baskani ve AK Parti Düzce Belediye Baskan Adayi Dr. Faruk Özlü, Gençlik ve Spor Il Müdürü Isa Yazici, Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Erdogan Biyik ile kulüp yöneticileri ve sporcular katildi.



“Düzce’ye büyük katkilar sagladi”

ASKF Baskani Murat Postoglu yaptigi açilis konusmasinda, Baskan Özlü’nün sporda tesislesme anlaminda büyük katkilar sagladigini ifade ederek, “Özellikle Siralik Kompleksi, Kiremitocagi 19 Mayis Gençlik Kompleksi, Düzcespor’un Yeni Stadi ve spor yatirimlarina yönelik projeleri için sayin baskanimiza sükranlarimizi sunuyoruz” dedi.



“Spor yatirimlari artti”

TSO Baskani Erdogan Biyik, son yillarda spor yatirimlarinin arttigina dikkat çekerek, yatirimlarin ilçelere yayildigindan söz etti. Baskan Faruk Özlü’nün göreve geldigi günden itibaren tüm kulüpleri dolasip, destek sagladigini ve tesislesme anlaminda gerçekten büyük isler yaptigini vurgulayan Biyik, “Önümüzdeki dönemde amatör spor camiasina çok büyük katkilar saglayacagina inaniyoruz. Kendisine tüm spor camiasi adina hürmetlerimizi sunuyoruz” dedi.



“20 yillik spor altyapisini tamamlamis olacagiz”

Gençlik ve Spor Il Müdürü Isa Yazici, Düzce’nin 115 milli sporcusu oldugunu, bütün ilçelerde futbol altyapisi ile ilgili sahalarin bulundugunu ve sporu tabana yaymak adina birçok faaliyet gerçeklestirdiklerini anlatti. Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak’in Düzce’ye tesriflerinde, Baskan Faruk Özlü’nün de girisimleri ile 1 milyar TL’nin üzerinde yatirim aldiklarini ifade eden Yazici, “Insallah bu yatirimlari icraata dönüstürdügümüzde Düzce’mizin yaklasik 20 yillik spor altyapisini tamamlamis olacagiz. Çalismalarimiza her daim destek olan degerli belediye baskanimiz ile kurdugumuz Spor Akademisinden söz etmek istiyorum. Düzce Belediyesi birçok alanda zorluk çeken amatör spor kulüplerimize mali ve kurumsal katkilar sunmaktadir. Ben sizlerin huzurunda sayin belediye baskanimiza spora ve sporcuya vermis oldugu destekten dolayi sükranlarimi arz ediyorum. Sporun tabana yayilmasinda Düzce Valiligimizin talimatlari, Düzce Belediyemizin destekleri ve ilimizin degerli milletvekillerinin de katkilari ile yaklasik 34 bin lisanssiz sporcuya ulastik. Insallah bu sene de artarak devam edecek ve Düzce’mizden nice milli sporcular çikacak” ifadelerini kullandi.

Milletvekili Ayse Kesir, daha çok lisansli sporcu yetistirmek üzere siyasiler ve yerel yöneticiler olarak yüksek gayret gösterdiklerini vurguladi.

CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan, “Düzce’nin bir çocugu olarak Düzce’ye faydali ne varsa ben oradayim. Bu gençleri yetistirmek, onlari dogru yönlendirmek bizim isimiz” diye konustu.

Baskan Faruk Özlü, spor yatirimlarinin ve sporcuya desteklerinin artarak devam edecegini kaydetti.

Vali Yardimcisi Ömer Yilmaz, Düzce’de bürokrasi ve siyaset camiasinin Düzce’deki sportif faaliyetleri desteklemek için gayet gösterdigini memnuniyetle müsahede ettigini belirterek, devlet olarak amatör spora destek olduklarini dile getirdi.

Konusmalarin ardindan ASKF Baskani Murat Postoglu, spora ve sporcuya desteklerinden dolayi Baskan Faruk Özlü’ye plaket takdim etti.
Kaynak: İHA