(Özel) Yunuslarin Aksiyon Filmi Gibi Uyusturucu Operasyonu Kamerada

Bursa’da yunus timleri ile süpheli otomobil sürücüsü arasinda yasanan kovalamaca sonucu 4 kisi gözaltina alinirken, o anlar saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi. Sahislardan birinin kaçarken montunu yere atmasi üzerine süphelenen polisler, montta 9 parça halinde zulalanmis toplamda 556 gram uyusturucu ele geçirdi.

(Özel) Yunuslarin Aksiyon Filmi Gibi Uyusturucu Operasyonu Kamerada
Olay, aksam saatlerinde merkez Yildirim ilçesi Sinandede Mahallesi Kasim Önadim Bulvari’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü’ne bagli Motosikletli Polis Büro Amirligi’ne bagli timler rutin devriye görevini sürdürürken; durumundan süphelendigi otomobile "dur" ihtarinda bulundu. Bunun üzerine süpheli sahislarin bulundugu otomobil, durmayarak polisten kaçmaya basladi.



Kaçarken montunu yere atti, yunuslarin dikkatinden kaçmadi

Yunus timleri 3 süpheliyi kisa sürede kiskivrak yakaladi. Bir sahis ise arka kapidan inerek kaçtigi esnada montunu yere atti. Bunu gören yunuslar önce süpheliyi yakaladi, daha sonra ise montun içinde yapilan aramada 9 parça halinde zulalanmis 556 gram uyusturucu maddesi ele geçirildi.

Alinan izinlerin ardindan yunus timleri otomobilde yaptigi aramalarda ön yolcu paspasinin altina saklanmis sekilde parça parça 126 bin lira ele geçirdi.

Yunuslarin kaçan süpheliyi yakalama ani güvenlik kamerasinda

Yunus timlerinin süphelendikleri araç ile yasadigi kovalamaca, süphelilerden birinin kaçarken montunu yere atmasi ve yunuslar tarafindan süphelinin yere yatirilmasi güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Gözaltina alinan E.I., M.C., H.C. ile M.C.K. alinan hastane raporlarinin ardindan Narkotik Sube Müdürlügü’ne teslim edildi.
Kaynak: İHA