Osmaneli De Çiftçilere Ceviz Fidani Dagitimi Yapildi

Bilecik’ in Osmaneli Ilçesinde Valilik bünyesinde ’Meyveciligi Gelistirme Projesi’ kapsaminda atil tarim arazilerini degerlendirmek amaciyla Tarim ve Orman Il Müdürlügü koordinasyonunda çiftçilere devlet destekli ceviz fidani dagitildi.

Osmaneli De Çiftçilere Ceviz Fidani Dagitimi Yapildi
Tarim ve Orman Il Müdürlügü tarafindan ’Meyveciligi Gelistirme Projesi’ kapsaminda 17 çiftçiye 2040 adet Chandler Ceviz Fidani Dagitimi gerçeklestirildi.

Ceviz Fidani Dagitim Projesi” ile daha önceki yillarda da yüzde 50 hibe destekli ceviz fidanlari çiftçilere dagitildigini anlatan Kaymakam Yüksel Ünal, “Dagittigimiz ceviz fidanlari Valiligimiz bünyesinde ’Meyveciligi Gelistirme Projesi’ kapsaminda atil tarim arazilerini degerlendirmek amaciyla Devlet destekli olarak çiftçilerimize verilmistir. Dagitilan bu ürünlerle ilçe ekonomisine katki saglamayi hedefliyoruz.

Bu vesileyle taleplerimizi karsilayarak bize destek veren basta Sayin Valimiz Sefik Aygöl’e ve Tarim ve Orman Il Müdürümüze ayrica emegi geçenlere kurumum ve sahsim adina tesekkür ederim. Üretim için ben de varim diyen çiftçilerimize bol ve bereketli ürün temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA