Oglunu, 'Uyusturucuya Zam Geldi, 100 TL Daha Ver' Dedigi Için Öldürmüs

Adana’da oglunu öldüren baba tutuklanirken, ifadesinde oglunun uyusturucu parasi istedigini, verdigi 200 lirayi begenmeyip, "uyusturucuya zam geldi 100 TL daha ver" dedikten sonra öldürdügünü, önce oglunun kendisine satirla saldirdigini, çok pisman oldugunu ve hemen 112’yi aradigini söyledigi ögrenildi.

Oglunu, 'Uyusturucuya Zam Geldi, 100 TL Daha Ver' Dedigi Için Öldürmüs
Olay, 11 Mart günü Seyhan ilçesine bagli Ziyapasa Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, Hazim Evren (38) babasi Tamer Evren’den (66) uyusturucu parasi istedi. Bunun üzerine baba ve ogul arasinda tartisma çikti. Tartisma kisa sürede büyüyerek kavgaya dönüstü. Kavga sirasinda baba Tamer Evren, oglunu evlerinin bahçesinde sirtindan av tüfegi ile vurdu.

Polisi arayip oglunu öldürdügünü söyledi ve teslim oldu

Tamer Evren, oglunu vurduktan sonra 112’yi arayarak oglunu öldürdügünü söyleyerek kendisini ihbar etti. Adrese saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri Hazim Evren’in hayatini kaybettigini tespit etti. Tamer Evren ise evde bekleyerek, gelen polislere suç aletiyle birlikte teslim oldu.

"Uyusturucuya zam geldi, para yetersiz" diyerek satirla babasina saldirmis

Emniyetteki ifadesinde oglunun uyusturucu parasi istedigini dile getiren Tamer Evren, "200 TL para verdim. Uyusturucuya zam geldigini söyleyip 100 TL daha para istedi. Ben de ’veremem bakkala borcumuz var’ deyince bana satirla saldirdi. Ben de kendimi savunmak zorunda kaldim. Evladimi öldürdügün için çok pismanim" dedi.

Emniyetteki ifadesinin ardindan adliyeye sevk edilen Tamer Evren çikarildigi mahkemece tutuklandi.
Kaynak: İHA