Baskan Togar Açiklamasi 'Ilçemizi Hiçbir Ihanet Için Satmadik Satmayacagiz'

Tekkeköy Belediye Baskani ve Yeniden Refah Partisi (YRP )Hasan Togar, “Aylar önce önümüze konulan yanlis islere imza atmamamizin bedelini sizlerle beraber ödemeye variz” dedi.

Baskan Togar Açiklamasi 'Ilçemizi Hiçbir Ihanet Için Satmadik Satmayacagiz'
AK Parti’den aday gösterilmemesinin ardindan “Milletin iradesinin üzerinde irade tanimam” diyerek YRP ile yola devam eden Tekkeköy Belediye Baskani Hasan Togar, aday gösterilmemesinin nedenine iliskin yeni açiklamalar yapti.

Ilçeye sahip çikmak için bu göreve yeniden talip oldugunu belirten Baskan Togar, “Tekkeköy’ün hakli mücadelesinde korkanlara yaziklar olsun. Sizleri dün, bugün ve yarin hiçbir ihanet için satmadik yarin da satmayacagiz. Sadece sunu bilin aylar önce önümüze konulan yanlis islere imza atmamamizin bedelini sizlerle beraber ödemeye variz” diye konustu.

Togar’in sözleri bir sanayi kurulusunca ilçeye yapilmak istenen atik depolama tesisine karsi durusunu hatirlatti. Baskan Togar, Tekkeköy’de 4 kirsal mahallede 81,44 hektar alana yapilmak istenen atik depolama tesisine (flotasyon atigi ve fosfojips) o dönem, “Biz burada yasadigimiz ve bu görevlerde oldugumuz sürece istemedigimiz hiçbir sey bize ragmen burada yapilamaz” diyerek karsi çiktigini ifade etti.

Ilçeyi huzur dolu günlerden uzaklastirmak isteyenlere firsat vermeyecegini belirten Togar, “Barisin, huzurun, sevginin, nezaketin ilçesinin 20 yildir gözlerini kan bürümüslere hirs bürümüslere, pankartlara mermi atanlara, seçim bürosuna havai fisek atanlara, araba camlarini yumruklatanlara bu ilçeyi teslim etmeyecegiz. Bu sevda bu sarki burada bitmeyecek. Daha yapacak çok isimiz daha gidecek çok yolumuz var” seklinde konustu.

10 yillik dönemde sayisiz hizmetlere imza attiklarini kimseyi magdur etmeden ilçenin imari için canla basla çalistiklarini belirten Togar, “Asaragaç’tan Gökçe-Karaoglan’a, Kutlukent’in bütün mahallelerinde yapilamaz deneni yaptik. Hele de Kirazlik. Hatirlarsiniz tapusuz mahalle. Adamin 150 metrekare evi var. 80 metrekare yeri var. Herkes tapusunu aldi. Yetmedi dogalgazini aldi. Girdik Sabanoglu’na. Olmaz denilenleri yaptik. Herkes altyapisindan üst yapisina hizmet gördü. Oradan Asaragaç’a geçtik. Tarihinin en büyük islerini gördü. Simdi Ökse, yarin Altinkaya, ardindan Çirakman’in kalan kismi. Asagiçinik ve Gökçe-Karaoglan’dan sonra 2025 yilinda dogalgazi Büyüklü’ye de getirecegiz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA