Baskan Dogan, 'Bagimlilikla Mücadelemiz Sürüyor'

Merkezefendi Belediye Baskani ve Baskan Adayi Seniz Dogan, bagimlilikla mücadele noktasinda etkin bir rol aldiklarini söyleyerek ‘Bagimlilikla Mücadele Merkezi’ni hayata geçireceklerini ve gençlerin her sartta yaninda olduklarinin altini çizdi.

Baskan Dogan, 'Bagimlilikla Mücadelemiz Sürüyor'


Sporla, sanatla, kültür ilgilenen saglikli bir toplum için büyük gayret sarf eden Seniz Dogan, Denizli’nin Türkiye’de suç orani en yüksek ikinci il olduguna dikkat çekti. Bagimliligin küçük yaslara düstügü bu dönemde genel yönetime oldugu kadar yerel yönetimlere de büyük sorumluluk düsüyor. 5 yillik süre içerisinde sanattan spora, egitimden sagliga Merkezefendi’de birçok projeye imza atildi.

Gelecegimizin teminati olan gençleri hiçbir sekilde yalniz birakmayan ve onlarla her zaman yan yana olan Seniz Dogan, yeni dönemde Bagimlilikla Mücadele Merkezi projesini ilçeye kazandirmak istiyor. Bagimlilikla mücadelede kararli adimlarla ilerleyen ve planlarini bu dogrultuda gerçeklestiren Dogan, Merkezefendi’yi en güvenilir ve en yasanabilir ilçe konumuna getirmeyi amaçliyor.

“Gençlerimizin hep yaninda olacagiz”

Hizmete açilacak olan merkezin, bagimlilikla mücadelede hizmetlerin daha etkin ve erisilebilir olmasina katkida bulunacagini belirten Dogan, “Geçtigimiz aylarda TUIK verileri açiklandi. Üzülerek söylemeliyim ki Denizli suç oraninin en yüksek oldugu 2. il. O zaman is basa düstü. Bagimlilikla mücadelemiz farkindalik olusturma süreciyle baslayarak profesyonel desteklerle devam edecek. Psikologlar, psikiyatristler, bagimlilik uzmanlariyla bu süreçte ihtiyaca uygun tedavi planlari olusturacak, saglikli aliskanliklar ve etkinliklerle gençlerimizin hep yaninda olacagiz” dedi.

Kaynak: İHA