Baskan Büyükkiliç'tan Esnaf Ve Vatandaslarin Taleplerine Aninda Talimat

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, teravih namazi sonrasi esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi. Vatandaslarin taleplerine ilgili birimlere aninda talimat veren Baskan Büyükkiliç, gerekli çalismalarin yapilacagini söyledi.

Baskan Büyükkiliç'tan Esnaf Ve Vatandaslarin Taleplerine Aninda Talimat
Her firsatta vatandas ve esnafla bulusarak talep ve önerilerini bizzat dinlemeye özen gösteren Baskan Büyükkiliç, Ramazan aksamlarinda da teravih namazinda ve sonrasinda esnaf ve vatandas bulusmasini sürdürüyor. Bu kapsamda, Ramazan’in ikinci gününde teravih namazini Saniye Karatas Camii’nde kilan Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, namaz sonrasi vatandaslarla sohbet ederek taleplerini dinledi. Mahallelinin yürüyüs yolu ile ilgili zemin düzenlemesi talebi karsisinda ilgili birimlere aninda talimat veren Baskan Büyükkiliç, gerekli çalismanin yapilacagini söyledi.

Çocuklara Kayserispor formasi hediye eden Büyükkiliç, vatandaslarla bol bol hatira fotografi çektirdi. Büyüksehir Belediyesi ekiplerince cemaate tatli ve su da ikram edilirken Baskan Büyükkiliç da vatandaslara pismaniye ve lokum ikram etti.

Büyükkiliç, daha sonra bir alisveris merkezini ziyaret ederek esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi. Kayserililerin ilgisi ve sevgisiyle karsilasan Baskan Büyükkiliç, sicak ve samimi bir sekilde vatandaslarla yakindan ilgilenerek, sohbet etti. Alisveris merkezindeki kafeleri de ziyaret eden Büyükkiliç, gençlerin masasina misafir olarak onlarla çay esliginde sohbet etti. Burada gençlere 10 GB internet karti da hediye eden Baskan Büyükkiliç, vatandaslarin Ramazan Ayi’ni tebrik etti.

Büyükkiliç, AVM içerisindeki esnaflari da ziyaret ederek, bereketli kazançlar ve hayirli Ramazanlar diledi.
Kaynak: İHA