AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Yazici Açiklamasi 'Siyasi Partiler Arasinda Referansi Olan Tek Parti AK Parti'dir'

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Hayati Yazici ve Belediye Baskani Ismet Yildirim Ümraniye’de vatandaslar ile iftar programinda bulustu.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Yazici Açiklamasi 'Siyasi  Partiler Arasinda Referansi Olan Tek Parti AK Parti'dir'


Ümraniye Belediyesi tarafindan dün aksam organize edilen iftar programina, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Hayati Yazici, AK Parti Grup Baskanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadir Yenisehirlioglu, Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim, Istanbul Il Saglik Müdürü Kemal Memisoglu, AK Parti Ümraniye Ilçe Baskani Salim Çetinkaya ve çok sayida vatandas katildi.



“2019’da kantarin topuzu kaçti”

IBB yönetimini elestiren Baskan Yildirim, “2019’da Istanbul’da kantarin topuzu kaçti. Bir arkadasi getirdiler. Getirdiler ama evlere senlik. Güya küçük bir belediyeden gelmisti, demek ki belediye hizmetlerini anlar zannediyordu halk. Onun için seçmisti ama biz taniyorduk kendisini. Tanidigimiz için bu islerin üzerinden gelemeyecegini biliyorduk. Çiçeklere bile bakamaz diyordum, çiçeklere bakamadigi gibi temizlige de bakamadi. Mega projeler, büyük, dev projeler, tünel yollar, yeni metro hatlari ve deniz suyunun aritilip içilir su haline getirilmesi gibi teknolojik haline getirilmesinden haberi yok” dedi.



“Seçimlere katilan siyasi partiler arasinda referansi olan tek parti AK Partidir”

Iftar yemeginde konusan AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Hayati Yazici, “Seçimlere katilan siyasi partiler arasinda referansi olan tek parti AK Parti’dir. 21 yillik çalismamiz bizim müktesebatimiz, referansimizdir. Hiç yanlis bir is yapmadik, eksigimiz var, tamamlayacagiz, daha iyisini yapacagiz ama yaptiklarimizda yanlis yok. Hep dogru seyler yaptik çünkü AK Parti siyasetinin temelinde millet var. Icraatlerinin temelinde insan var, birey var. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaskani öncülügünde AK Parti kadrolari milletin hukukunu korumak, insanimizin hayat standardini yükseltmek ve önündeki sosyoekonomik engelleri kaldirmak için bir araya gelmis, ter döken kadrolardir” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA