Özkan Çetinkaya Açiklamasi ' Hedefimiz Projelerimizle Türkiye'nin En Gelismis Ilk 10 Sehri Arasinda Yer Almak'

Karabük’ün 50 yillik gelecegini öngörerek hazirladigi mega projelerden söz eden AK Parti Karabük Belediye Baskan adayi Özkan Çetinkaya, “Projelerimizle Türkiye’nin en gelismis ilk 10 sehri arasinda yer alma hedefiyle çalisacagiz” dedi.

Özkan Çetinkaya  Açiklamasi ' Hedefimiz Projelerimizle Türkiye'nin En Gelismis Ilk 10 Sehri Arasinda Yer Almak'
31 Mart seçimlerine sayili gün kalirken, AK Parti’nin en genç Belediye Baskan adayi Özkan Çetinkaya, kapi kapi gezerek halkin destegini istiyor.

Bagessan Sanayi sitesinde esnaflari ve isyerlerini gezen Çetinkaya, hazirladiklari projeleri hayata geçirmek için destek isteyerek, “ Biz hayal satmiyoruz. Yapacagimiz her isi deklare ediyoruz. Önümüzdeki yillarda bize hesap sorabilirsiniz. Bu kitap kalici. Biz sözümüzün arkasindayiz. Sevgili kardeslerim emin olun, ben verdigim her sözü yerine getiririm. Söz benim için namustur.” ifadelerini kullandi.

31 Mart’ta kazananin Karabük olmasini arzuladiklarini ve bu manada projeleri, hedefleri, eksiklikleri anlatmak için sahada olduklarini da kaydeden Çetinkaya, “Yeniden Karabük diyerek eser ve hizmet siyasetimizi, yeni hedeflerimizle birlikte Karabük’ü kalkindirmak için kullanacagiz. Insanlara hep söylüyorum, sizde su sevgi, heyecan oldugu sürece bizdeki hizmet aski artar. Çünkü diyoruz ki, niyet hayir akibet hayir. Insanlarin en hayirlisi insanlara hizmet edendir. Yaradilisin en sereflisi insana hizmet ibadetidir. Biz böyle gördük, böyle büyüdük. Biz insanlarin hayatini kolaylastirmak, onlara merhem olmak istiyoruz, Karabük kazanacak diyoruz. Bu projeleri sizi aldatmak için yapmadik, birlikte yapacagiz Allah izin verirse ve bu seçimi alacagiz, hem de farkli alacagiz.” dedi.

Kaynak: İHA