Karabük'te Uyusturucu Operasyonlarinda 8 Kisi Yakalandi

Karabük’te uyusturucu ile mücadele çerçevesinde düzenlenen operasyonlarda yakalanan 8 kisiden 2’si adliyeye sevk edildi.

Karabük'te Uyusturucu Operasyonlarinda 8 Kisi Yakalandi
Il Emniyet Müdürlügü Istihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekiplerince, uyusturucu veya uyarici madde temin ve ticaretinin önlenmesi faaliyetleri çerçevesinde saha çalismalari sürüyor.

9 Mart 2024 tarihinde Karabük- Eskipazar Cildikisik Tüneli mevkiinde M.S, E.Ö, E.B isimli sahislara yönelik yapilan operasyon neticesinde sahislarin yapilan üst aramasinda darali agirligi 9.60 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

10 Mart 2024 tarihinde Ankara Yolu Bölge Trafik Önü Uygulama Noktasinda yapilan kontrollerde süphe üzerine durdurulan araçtaki S.U ve D.A isimli süphelilerin üzerinde yapilan aramada 2,30 gram metamfetamin maddesi, darali agirligi 6,15 gram bonzai ve 1 adet cam aparat ele geçirildi.

Sahislar hakkinda Uyusturucu veya Uyarici Madde Bulundurmak ve Kullanmak (TCK-191) suçundan adli islem yapildi.

11 Mart 2024 tarihinde O.Ü ve G.I isimli sahislara yönelik yapilan operasyon neticesinde sahislarin üzerlerinde darali agirligi 94.91 gram bonzai maddesi ele geçirildi. O.Ü isimli sahis hakkinda Uyusturucu Veya Uyarici Madde Mmal Ve Ticareti (TCK-188) ve Uyusturucu veya Uyarici Madde Bulundurmak ve Kullanmak (TCK-191) suçlarindan, G.I isimli sahis hakkinda da Uyusturucu veya Uyarici Madde Bulundurmak ve Kullanmak (TCK-191) suçundan adli islem yapildi.

Ayni tarihte il merkezinde düzenlenen ikinci operasyonda S.Ü. isimli sahis yakalanarak gözaltina alindi. Operasyonda sahsin aracinda yapilan aramada darali agirligi 57.21 gram metamfetamin maddesi ve 2 adet cam aparat ele geçirildi.

Düzenlenen iki operasyonda gözaltina alinan O.Ü. ve S.Ü emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA