Ümraniye Belediye Baskani Yildirim Açiklamasi 'Otobüsleri Çalistiramayan Anlayisla Istanbul Idare Edilmez'

Ümraniye Belediyesi tarafindan ilçe genelinde yapimi tamamlanan 92 spor sahasi gerçeklestirilen tören ile hizmete açildi.

Ümraniye Belediye Baskani Yildirim Açiklamasi 'Otobüsleri Çalistiramayan Anlayisla Istanbul Idare Edilmez'


Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim, Namik Kemal Mahallesi’nde esnaflar ve vatandaslar ile bir araya geldi. Yildirim, ziyaretlerinin ardindan, Ümraniye Belediyesi tarafindan yapimi tamamlanan ve ilçe genelinde mahallelerde kurulan 92 spor sahasini düzenlenen tören ile hizmete açti. Açilis törenine, Ümraniye Kaymakami Abdulaziz Aydin, Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim ve çok sayida vatandas katildi.



“Belediye otobüslerini çalistiramayan anlayisla Istanbul idare edilmez”

Açilista konusan Baskan Yildirim, “2019’dan sonra Istanbul dört buçuk senede hizmetini istedigi sekilde alamadi. Metroya bindim üzüldüm, metronun tutamaklarini bile tutmak istemedim. Yerler ve tutamaklar pislikten batiyor, elemanlar yok. 3 gün önce Üsküdar-Ümraniye metrosu bir ariza yapmis, insanlarimiz 4 saatte ise gidemediler. Bütün metro istasyonlarinda maalesef insanlar metroyu kullanamamis. Metroyu çalistiramayan, belediye otobüslerini çalistiramayan anlayisla Istanbul idare edilmez” dedi.

Kaynak: İHA