Soydan Açiklamasi 'Ekmeginde Olan Kimsenin Isinin Elinden Alinmasina Izin Vermeyiz'

Cumhur Ittifaki İçel Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Serdar Soydan, "Ekmeginde olan kimsenin isinin elinden alinmasina izin vermeyiz. Ortaya koydugumuz projeler heyecan olusturdu. Biz isçi çikarmak bir kenara, yeni istihdam alanlari açmanin gayreti içindeyiz" dedi.

Soydan Açiklamasi 'Ekmeginde Olan Kimsenin Isinin Elinden Alinmasina Izin Vermeyiz'
Seçim çalismalarini sürdüren Soydan, "Halkimizin bize olan ilgisi arttikça hiç hos olmayan seyler duymaya basladik. Bizim halkimizin yasam tarzina müdahale edecegimiz, sahilleri ve dershaneleri kapatacagimiz, sosyal yardimlara son verecegimiz seklinde karalama kampanyalari baslattilar. Onlara sunu söylüyorum; bizi kendinizle karistiriyorsunuz, gelir gelmez binlerce isçiyi isten çikarip ekmegi ile siz oynadiniz" diye konustu.



"Halkimiz bizi seviyor, yakindan takip ediyor"

Seçimlerin gelip geçecegini, önemli olanin İçel oldugunu vurgulayan Soydan, söyle devam etti: "Su an ilçelerimizde Cumhur Ittifaki mensubu basarili belediye baskanlarimiz var. Ekmeginde olan ne bir isçi çikardilar ne de halkimizin yasam tarzina müdahalede bulundular. Sosyal yardimlari, projeleri, hizmetleri örnek olmustur. Halkimiz bizi yakindan takip ediyor ve seviyor. Karadenizliler Dernegi’ni, Tirmil Sanayi Sitesi’ni ziyaret ettik, Mezitli Cemevi açilisina katildik. Buralardaki ilgi ve sevgi her seyi anlatiyor. İçelimizi daha güzel bir sehir haline getirmek için çalismalarimiza devam ediyoruz."

"Yeni istihdam alanlari açmanin gayreti içindeyiz"

"Performans bahanesine siginanlar binlerce isçinin ekmegi ile oynadi" diyen Soydan, "Bizim sözümüz sözdür, ekmeginde olan kimsenin isinin elinden alinmasina izin vermeyiz. Ortaya koydugumuz projeler heyecan olusturdu. Biz isçi çikarmak bir kenara, yeni istihdam alanlari açmanin gayreti içindeyiz. İçel’in önemli sorunlari var. Gittigimiz her yerde bu sorunlari dinliyoruz. Projelerimiz hazir. Göreve gelir gelmez tüm İçel halki bizim farkimizi anlayacak, İçel’in hizlica degistigini ve gelistigini görecek" dedi.

Kaynak: İHA