Istanbul'da Park Halindeki Araca Kursun Yagmuru Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

Istanbul Beylikdüzü’nde motosikletli 2 kisi park halindeki araci kursun yagmuruna tuttu. Saldirida araçta bulunan 1 kisi hayatini kaybederken, 1 kisi yaralandi.

Olay, Beylikdüzü Mehmetçik Caddesi’nde meydana geldi. Iddialara göre, motosikletli 2 kisi park halindeki bir araci kursun yagmuruna tuttu. O esnada araçta bulanan 3’ü kadin 4 kisiden 2’si yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri gelene kadar vatandaslar yaralanan Suayip A. ve Idil B. isimli kadina müdahale etmeye çalisti. Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken, yaralilar ambulansla hastaneye kaldirildi. Suayip A. hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.

"Araca iki kiz bir erkek binerken taradilar"

Olayi gören Ömer Kahraman isimli vatandas, "Biz arka araçtaydik. Motosikletli araçlar gelip önümüzden geçti. Önümüzdeki araca iki kiz bir erkek binerken taradilar. Biz araçla arkaya dogru kaçmaya çalisirken onlar da Esenyurt tarafina dogru kaçtilar. Kafamizi egdigimiz için fazla göremedik” dedi.

Polis ekipleri kaçan saldirganlarin yakalanmasi için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA