Il Baskani Fatih Üzüm Açiklamasi '17- 0'I Cumhuriyet Meydani'na Yazdiririz'

AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm, AK Parti Kocasinan Ilçe Baskanligi tarafindan düzenlenen Danisma Meclisi Toplantisi’nda teskilat üyeleri ile bir araya gelerek yerel seçimlere dair önemli mesajlar verdi.

Il Baskani Fatih Üzüm Açiklamasi '17- 0'I Cumhuriyet Meydani'na Yazdiririz'
Büyüksehir Belediyesi Sehir Tiyatrosu’nda düzenlenen Danisma Meclisi Toplantisi’na AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm’ün yani sira, TBMM Milli Savunma Komisyon Baskani Hulusi Akar, Ticaret Bakan Yardimcisi Mahmut Gürcan, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri Milletvekili Saban Çopuroglu, Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti Kocasinan Ilçe Baskani Selçuk Melekoglu, ilçe kadin ve gençlik kollari baskanlari ile yönetimleri, ilçe yürütme kurulu üyeleri ve meclis üyeleri katildi.

Teskilat mensuplari tarafindan “Iste Baskan Iste Teskilat” tezahüratlarla karsilanan Il Baskani Fatih Üzüm, sahneye coskulu alkislar esliginde çikti ve partililere su sekilde hitap etti:

“Masallah, çok güzel bir kalabalik var. Tribünlere sigmiyorsunuz. Bu coskuyu her zaman bekliyoruz. Allah hepinizden razi olsun, iyi ki varsiniz.”

“Teskilat diri, teskilat basariya çok yakin ve bunu da görüyoruz” diyerek konusmasina devam eden Il Baskani Fatih Üzüm, Kocasinan’da galibin Ahmet Çolakbayrakdar oldugunu ifade etti.

Teskilat olarak Baskan Büyükkiliç ve tüm ilçe belediye baskanlarinin arkasinda olduklarini belirten Fatih Üzüm, “40 gündür Memduh baskan ile sahadayiz. Ayhan Arslan da sizin evladiniz, Bekir Ayyildirim da sizin evladiniz, Selahattin Metin de sizin evladiniz. Tüm belediye baskanlari size baba diyor ben gördüm. Masallah Kayseri’de bir buçuk milyon evladiniz var. Allah bu durusunuzu devam ettirsin” dedi.

Üzüm konusmasinin sonunda, “17- 0’i Cumhuriyet Meydani’na yazdiririz” dedi.

Programin sonunda ilçe belediye baskan adaylari ile ilçe belediye meclis üye adaylari tanitildi.
Kaynak: İHA