Bu Projeye Hacihizir'dan Büyük Destek

Hacihizir Mahallesinde çocuklari geri dönüsüme tesvik etmek amaciyla hayata geçirilen "Çocuk Ödül Marketi" projesine destek veren vatandaslara plaketleri teslim edildi.

Bu Projeye Hacihizir'dan Büyük Destek
Izmit Belediyesi Iklim Degisikligi ve Sifir Atik Müdürlügü ile Hacihizir Mahalle Muhtarligi ortakligiyla, düzenli atik toplayip Çocuk Ödül Marketi projesine de destek veren vatandaslara Iklim Degisikligi ve Sifir Atik Müdürü Havva Açikgöz ile Mahalle Muhtari Lütfü Bodur tarafindan plaketleri takdim edildi.

Cumhuriyet Parki Aile Çay Bahçesinde düzenlenen programda konusan Izmit Belediyesi Iklim Degisikligi ve Sifir Atik Müdürü Havva Açikgöz, "Birçok vatandasimiz temizlik konusunda atalarimizdan oldugu kültürü devam ediyor. Bu bize mutluluk veriyor. Vatandaslarimiz atiklarini mutlaka disari çikip en yakin çöp konteynerlerine atmamalilar. Çevremizi el birligi temizlik tutmaliyiz. Bu konuda görevli personellerimize vatandaslarimizda yardimci olmali" dedi.

Hacihizir Mahallesi Muhtari Lütfü Bodur ise "12 mahalle sakinimiz Izmit Belediyesi ile ortaklasa gerçeklestirdigimiz Çocuk Ödül Marketi projesi kapsaminda mahallemizde atiklari toplamamiza yardimci oldu. Kendilerine ve Izmit Belediyesine tesekkür ediyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA