Baskan Adayi Mandalinci Açiklamasi'Enerjimiz Bodrum'a Güç Katacak'

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Baskan Adayi Tamer Mandalinci, seçim çalismalari kapsaminda turizmcilerle bir araya geldi, gençlik bulusmasina katildi ve pazaryeri ziyaretinde bulundu.

Baskan Adayi Mandalinci  Açiklamasi'Enerjimiz Bodrum'a Güç Katacak'


Çarsi Pazar, Mahalle ziyaretlerinde bulunan, sivil toplum örgütleri ile bir araya gelen ve ilçedeki etkinliklere katilan Bodrum Belediye Baskan Adayi Mandalinci önceki gün TÜRSAB Bodrum Bölge Temsil Kurulu’nu ziyaret etti.

TÜRSAB Bodrum Bölge Temsil Kurulu Baskani Mustafa Demir ve yönetim kurulu ile bir araya gelen Tamer Mandalinci, Bodrum turizmi ve is birliklerine iliskin görüs alisverisinde bulundu. Bodrum’un turizmde önemli rakiplerinin bulundugunu ifade eden Mandalinci, kentin degerlerini öne çikarmak, korumak ve tanitmak zorunda olduklarini, seçimin hemen ardindan bunlara yönelik hizli aksiyonlar alacaklarini ifade etti.



Sektör ile çözüm üretecegiz

Turizm sektörünün paydaslariyla is birligine önem verdiklerini, ortak akilda dogru çözümler üretebileceklerini aktaran Mandalinci, “Belediye meclis üyesi adaylarimiz arasinda turizm sektöründen de önemli isimler yer aliyor. TÜRSAB gibi sektörün, turistlerin beklentilerini bilen paydaslarin kilavuzlugu çok önemli. Is birliginde ortak akilda strateji gelistirip Bodrum’a önemli katkilar saglayabiliriz. Sizi dinlemeye çözüm üretmeye hazir bir belediye yaklasimi sergileyecegiz” dedi.



Bodrum’daki tabela kirliliginin kaldirilmasi, mimarinin ön plana çikarilmasi gibi konularla ilgili de konusan Mandalinci, turist yogunlugunun oldugu sokaklarda estetik açidan sagliklastirma çalismalari yapacaklarini anlatti “Bir hikaye olusturmazsaniz, turisti bunun içine çekemezseniz, 3 aylik turizme sikisip kalirsiniz. Bunu degistirecegiz” dedi.



Tartisma, daha iyisini yapmak için olmali

Bodrum için hiçbir kapiyi çalmaktan geri durmayacagini ifade eden Mandalinci, Bodrum’un siyasi çekismeler içerisinde degerlendirilecek bir yer olmadigini söyleyerek “Biz Bodrum’un kiymetini bilip, bu hazineyi ortaya çikarmak istiyoruz. Bu da kavga ederek degil, barisarak, Bodrum için çaba göstererek, ortak degerimizle daha iyisini yapmak için tartisarak gerçeklestirilebilir” yanitini verdi.

Emek kokan eller

CHP Bodrum Belediye Baskan adayi Mandalinci, Karaova ve Gümbet’te Pazar yerlerini dolasti, esnaf ve halkla sohbet etti. Karaova Pazaryeri ziyaretlerinde balik tezgahinda çalisan bir kadinin “ellerim balik kokuyor” diyerek uzatmaya çekinmesi üzerine Mandalinci, “Bu eller emek kokuyor” diyerek kadinin elini öptü. Mandalinci’nin bu yaklasimi kadini ve çevresindekileri duygulandirdi.

Gençlik Bulusmasi

Mandalinci daha sonra, CHP Gençlik Kollari Genel Baskani Gençosman Killik ile birlikte Ortakent’te gençlik bulusmasina katildi.

Gençlerin ülkelerine ve halka hizmet için gümbür gümbür geldiklerini ifade eden Mandalinci, göreve gelmesinin ardindan gençleri öncelikleyen projelere önem vereceklerini ve hayata geçireceklerini söyledi.



Gençosman Killik ise Türkiye’nin genç nüfusuna dikkat çekerek, partide de genç temsiliyetini öne çikarmayi hedeflediklerini, Tamer Mandalinci’nin örneklerden biri oldugunu söyledi.

Killik, gençlerin siyasette daha aktif rol almasi çagrisinda bulundu.

Bodrum Belediye Baskan adayi Tamer Mandalinci’ye saha çalismalarinda, CHP Mugla Milletvekili Süreyya Önes Derici, CHP Bodrum Ilçe Baskani Tuna Isin, Meclis üyesi adaylari ve partililer eslik etti.
Kaynak: İHA