Salt Açiklamasi 'Bizim Için Siyaset Hayirda Yaris Meselesidir'

AK Parti Karabük Il Baskanliginca “Türkiye Yüzyili Karabük Vizyonu Medya Bulusmasi” programi düzenledi.

Salt Açiklamasi 'Bizim Için Siyaset Hayirda Yaris Meselesidir'
Düzenlenen bulusmada AK Parti Karabük Il Baskani Ferhat Salt, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Sahin, Ali Keskinkiliç ve AK Parti Karabük Belediye Baskan adayi Özkan Çetinkaya, basin mensuplariyla bir araya geldi.

AK Parti Karabük Il Baskani Ferhat Salt geçen haftalarda MHP Karabük Belediye Baskan adayinin çiktigi canli yayinlarda "teskilatlarini hedef alan açiklamalari, tehditleri, söylemleri ve ithamlarini" takip ettiklerini ifade etti.

Demokrasi yarisi içinde olan hiçbir siyasi partinin seçimi kazanma ugruna itham edilmesinin kabul edilemez oldugunu vurgulayan Salt, sunlari söyledi:

"Yasanan bu olayi demokrasi adina kara leke olarak nitelendiriyoruz. Karabük’te 43 bin üyesi olan siyasi hareketin mensuplarini itham ederek, siyasi menfaat elde etmeye, oy devsirmeye çalismanin hiç kimseye faydasi olmayacagini buradan sizlerin huzurunda Karabük halkimiza arz etmek istiyorum. Karabük seçmeni 31 Mart aksami en dogru cevabi en güzel sekilde sandikta verecektir. Canli yayinlarda çesitli söylemlerde bulunan sayin belediye baskanina naçizane tavsiyem elindeki bilgiler varsa bu bilgileri kamuoyu ile paylasmasidir. Biz rakiplerimizle bugüne kadar oldugu gibi eser, hizmet ve icraat konusunda yarismak istiyoruz. Sehirlerimizde bugüne kadar yapilanlar oldugu gibi ihmal edilen ve sehrimizin ihtiyaç duydugu icraatlar ve hizmetlerde bütün Karabük’ün malumudur. Yaptigimiz çalismalarda önümüzdeki süreçte Karabük için, Karabük adina ortaya koydugumuz projeler halkimizin faydasina ve menfaatine olan ve gerçeklestirilmesi mümkün, altyapisina büyük emek harcanan projelerdir. Karabük’ün dikkatini dagitacak hiçbir polemige girmiyor, kötü hesaplarin önü olan oyunlardan, tüm senaryolardan uzak duruyoruz. Sehrimizin, sehrimize fayda saglayacak milletimizin refahini, beklentilerine katki sunacak, bütün çalismalar içerisinde yer aliyor. Karabük’ü kisir tartismalara sokacak hiçbir kavganin içerisinde olmuyoruz, olmayacagiz.”

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Sahin, seçim sürecinde adaylarinin, spekülatif ve manipülatif operasyonlara maruz kaldigini söyledi.



Bu durumu arzu etmediklerini dile getiren Sahin, "AK Parti olarak hiçbir partiyi hasim olarak görmüyoruz. Onlar hizmet yarisina beraber girdigimiz rakiplerimiz." dedi.

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkiliç’da adaylari Çetinkaya’nin ortaya koydugu projelerle fark olusturdugunu isaret ederek, projelerin paydaslari ilgili bakanlarin Karabük’e geldigini ve nasil uygulanacagi konusunda fikirlerini, desteklerini beyan ettiklerini aktardi.
Kaynak: İHA