Polis Memuru Eski Esi Tarafindan Öldürülen Mervegül Bayer'in Gelinligini Annesi Yakti

İçel’in Tarsus ilçesinde, polis memuru eski esi tarafindan öldürülen Mervegül Bayer’in gelinligi annesi tarafindan yakildi.

Polis Memuru Eski Esi Tarafindan Öldürülen Mervegül Bayer'in Gelinligini Annesi Yakti
İçel Emniyet Müdürlügü Koruma Sube Müdürlügünde görevli polis memuru Mustafa Yildir (41), 1 yil önce bosandigi esi Mervegül Bayer’in (31) sabah ise giderken yoluna çikti. Bir süre konusan Yildir ile Bayer arasinda tartisma çikti. Tartismanin büyümesi üzerine Mustafa Yildir, eski esi Mervegül Bayer’i tabancayla kafasindan vurdu. Yildir, daha sonra kendi kafasina ates ederek intihar etti. Olayi duyan çevredekiler durumu polise ve saglik ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan Bayer, hastaneye kaldirilirken yolda hayatini kaybetti.

Kizinin gelinligini alan anne Hatice Kurt, ‘Her sey bununla basladi’ diyerek agitlar yakarak gelinligi benzin döküp yakti. Gelinlikle birlikte genç kizlara da nasihatte bulunan gözü yasli anne Hatice Kurt, “Kizlar bu Merve’nin kefeni. Her sey bununla basladi.

Simdi her sey burada bununla bitecek. Ben bunu niye yapiyorum. Hepinize ders olsun. Hatice teyze gelinligi niye yakti diye 40 kere düsüneceksiniz. Evlenirken 20 kere 30 kere düsünün. Düsünün kizlar kimse kendine eziyet ettirmesin. Evli olsaniz bile kendinize eziyet ettirmeyiniz, yardim isteyin. Bu mesaj Merve’den geldi. ‘Gelinligimi ortaya koy, arkadaslarimi topla, çatir çatir yak’ dedi.

‘Her sey onunla basladi’ dedi.

Bu gelinlik size mesaj olsun. Kötü iyi olmaz, bir insan degismez bunu unutmayin. Sizin için yakiyorum bunu sizin için. Merve sana hayir getirmedi. Simdi Merve bizi seyrediyor. Kefen oldu bu gelinlik kefen" dedi.

Gelinlige benzin döküp, atese veren anne Hatice Kurt gelinlik yanarken, alkislarla ve agitlar yakilisini izledi.

Gelinlik yanarken çevredekilerde göz yaslarina hakim olamadi.
Kaynak: İHA