Motosikletiyle Kaza Yapti, Baska Motora Binip Kaçti

Düzce’de otomobile çarpan motosiklet baska bir otomobilin üzerine uçtu. Zorlukla yerden kalkan ve ayakta durmakta zorlanan motosiklet sürücüsü, baska bir motosiklete binerek olay yerinden kaçti.

Motosikletiyle Kaza Yapti, Baska Motora Binip Kaçti
Kaza, aksam saatlerin Düzce sehir merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, plakasi bulunmayan ve kimligi belirlenemeyen motosiklet sürücüsü, Mehmet Akif Caddesi ile Namik Kemal Sokak kavsaginda karsiya geçmek üzere olan Ömer Faruk L. idaresindeki 34 CHU 295 plakali Peugeot marka otomobile çarpti. Çarpismanin etkisiyle havaya firlayan motosiklet sürücüsü daha sonra Mehmet Akif Caddesi üzerinde seyir halindeki Irfan K.’nin kullandigi 41 DH 744 plakali Ford marka otomobilin kaportasina düstü. Kaza nedeniyle 2 otomobilde hasar olusurken motosiklet sürücüsü ise çevredekilerin yardimiyla düstügü yerden kalkti. Ayakta durmakta zorlanan sürücü, olay yerine gelen bir baska motosiklet ile olay yerinden kaçti.

Kaza sonrasi yolda araç kuyruklari olusurken, kaza sonrasi araçlari zarar gören otomobil sahipleri ise büyük çaresizlik yasadi. Polis ekipleri kaçan motosiklet sürücüsünün yakalanmasi için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA