Çetinkaya Açiklamasi 'Karabük'te Kalkinma Hamlesini Gerçeklestirmek Istiyoruz'

AK Parti Karabük Belediye Baskan Adayi Özkan Çetinkaya, 31 Mart’ta Karabük’te kalkinma hamlesini gerçeklestirmek istediklerini belirtti.

Çetinkaya Açiklamasi 'Karabük'te Kalkinma Hamlesini Gerçeklestirmek Istiyoruz'
Çetinkaya, AK Parti Karabük Il Baskanliginca düzenlenen "Türkiye Yüzyili Karabük Vizyonu Medya Bulusmalari"nda degerlendirmelerde bulundu.

Yapacaklari hizmetleri halkin destegiyle hayata geçireceklerine deginen Çetinkaya, "Burada tek gayemiz var. Daha müreffeh, daha çagdas, daha modern ve daha yasanilabilir Karabük. Arzu ediyoruz ki, artik Karabük’te kisir siyasi kavgalar olmasin. Her seçim dönemi ayni vaatler ve projeler halkimiza sunulup geçilmesin. Istiyoruz ki, artik Araç Çayi akip Karabüklü bakmasin. Araç Çayi artik Karabüklünün hizmetinde olsun. Kütüphaneler olsun, sosyal tesisler, kültür sanat faaliyetleri olsun istiyoruz" degerlendirmesinde bulundu.

Çetinkaya, gar sahasini halkin hizmetine açmak istediklerini ifade ederek, "Burada güzel bir cazibe merkezi olsun istiyoruz. Burayla sehrimizin bu kismindaki 14 mahalle ihya olsun istiyoruz. Kentteki yorgun bina stokunu artik yenileyelim istiyoruz. Depreme dayanikli, daha modern daha çagdas mahalleler kurmak istiyoruz. Bu noktada hükümetimizin, milletvekillerimizin, teskilatimizin ve halkimizin destegi bizimle. Bunu önümüzdeki 5 yilda hayata geçirelim istiyoruz" ifadelerini kullandi.

Bir gazetecinin, "Belediye Baskani Rafet Vergili’nin 1000 konut yapimi projesini devam ettirecek misiniz?" sorusuna Çetinkaya, "Bu 1000 konutu halkimiz burada umut etmis basvuru yapmis biz 2 bin 100 konut yapacagiz. Bu 1000 konut insallah göreve gelir gelmez ilk islerimizden biri olacak. Halkimizin bu talebini insallah hayata geçirecegiz. Karabük’teki konut ihtiyacini biliyoruz. Halkimiz burada kati suretle magduriyet yasamayacak. Bu basvurular hayata geçecek" cevabini verdi.
Kaynak: İHA