Van'da 2 Ayda 20 Bin Kadin Sosyal Etkinliklerle Bulusturuldu

Van Büyüksehir Belediyesi, ‘Kadinin Gücü Van’in Gücü’ projesi kapsaminda 2 ayda 20 bin kadini sinema, tiyatro, söylesi ve sosyal etkinliklerle bulusturdu.

Van'da 2 Ayda 20 Bin Kadin Sosyal Etkinliklerle Bulusturuldu
Van Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Ozan Balci’nin girisimleri ile hayata geçirilen ‘Kadinin Gücü Van’in Gücü’ projesi yogun katilimla devam ediyor. Proje ile iki ayda 20 bin kadina ulasildi. Kadinlarin sosyal hayata katilimlarini artirmayi hedefleyen proje, Büyüksehir Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Dairesi Baskanligi koordinasyonunda sürüyor. 50 bin kadinin sinema, tiyatro ve söylesilerle bulusturan ‘Kadinin Gücü Van’in Gücü’ isimli proje kapsaminda Iletisim Uzmani Egitimci Yazar Dr. Saban Kizildag, kadinlara yönelik söylesi programi gerçeklestirdi.

Kadin ve Aile Hizmetleri Dairesi Baskanligi Konferans Salonunda düzenlenen söyleside Iletisim Uzamani Dr. Saban Kizildag katilimcilara tecrübelerini aktardi. Söyleside ayrica iletisimde yasanan temel sorunlar, aile içi iletisimde dikkat edilmesi gereken hususlar, anne ve babalarin aile içi iletisimdeki önemi, ailenin ayakta kalmasi için gerekli sartlar, ailede sevgi ve saygi gibi konularda önemli bilgiler verildi.

Yapilan söylesiye kadinlar yogun ilgi gösterirken, programin sonunda Kadin ve Aile Hizmetleri Dairesi Baskani Selma Biçek tarafindan katilimlarindan dolayi Iletisim Uzmani Egitimci Yazar Dr. Saban Kizildag’a tesekkür etti.

50 bin kadina ulasmayi hedefleyen proje kapsaminda su ana kadar 20 bin kadina ulasilirken, birçok ünlü sair ve yazar Vanli kadinlarla bulusturuldu.
Kaynak: İHA