Tavli Açiklamasi 'Istihdami Önemsiyoruz'

Ordu’nun Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, ilçede istihdama yönelik çalismalar yürüttüklerini söyledi.

Tavli Açiklamasi 'Istihdami Önemsiyoruz'
Atatürk Mahallesi’nde esnaf ve vatandaslari ziyaret eden Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, son dönemde yapilan çalismalarla Atatürk Mahallesi’nin çehresinin degistigine dikkat çekerek, yeni dönem projelerine iliskin degerlendirmelerde bulundu.

Atatürk Mahallesi’nde altyapi ve ulasim çalismalarinin yani sira Yasampark ve Gültepe parki gibi çok sayida sosyal alanlarin da yapilarak hizmete sunulduguna dikkat çeken Baskan Tavli, önümüzdeki dönem için hazirladiklari kapali pazar projesini de hayata geçireceklerini kaydetti.

Baskan Tavli, “Yagmurlu havalarda hem pazarcilarimiz, hem de hemsehrilerimiz semsiye altinda pazar alisverisini saglikli yapamiyordu. Hazirladigimiz ve önümüzdeki dönem hayata geçirecegimiz Yeni kapali pazar projesi ile bu sorunu kökünden çözmeyi hedefliyoruz. Simdiden hemserilerimize hayirli olsun” diye konustu.

“Istihdami önemsiyoruz”

Baskan Tavli, istihdama yönelik çalismalari da degerlendirerek, “Ünye’nin 40 yillik hayali olan organize sanayi bölgelerinde (OSB) çalismalar hizla devam ediyor. 550 dönümlük OSB’nin içerisinde dördüncü fabrikanin insaati bitmek üzere. OSB sözlesmesi uyarinca yatirimcilarin 2 yil süre içerisinde yatirimlarini gerçeklestirmesi gerekiyor. Bu kapsamda 35 fabrika 2 yil süre içerisinde tamamlanacak. 40 yildir konusulan OSB dönemimizde hayata geçiriliyor. Memleketimizde istihdamin artmasi için OSB’yi önemsiyoruz. Son 5 yilda da istihdami arttirmaya basladik” ifadelerine yer verdi.

Atatürk Mahallesi ziyaretinde Baskan Tavli’ya AK Parti Ünye Ilçe Baskani Hasan Fahri Alparslan, MHP Ünye Ilçe Baskani Murtaza Haciimamoglu ve belediye meclis üyeleri eslik etti.
Kaynak: İHA