'Senden Önce' Dizisinin Yayin Tarihi Belli Oldu

Ask, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen yeni dizi Senden Önce’nin yayin tarihi belli oldu. Ekrana gelen tanitimlari ve yayinlanan afisleri ile büyük merak uyandiran dizi 13 Subat Sali aksami yayin hayatina basliyor.

'Senden Önce' Dizisinin Yayin Tarihi Belli Oldu


Basrollerinde Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Sahinkaya’yi bulusturan ‘Senden Önce’ ilk bölümü ile ekrana gelmeye hazirlaniyor. Sile basta olmak üzere Istanbul’un çesitli semtlerinde çekimleri devam eden dizi 13 Subat Sali aksami izleyici karsisina çikacak. Sosyal medyada da gündem olan dizinin merak uyandiran karakterleri Hakan (Alp Navruz), Merve (Sinem Ünsal) ve Sahra (Nilperi Sahinkaya) izleyen herkesi ters köse yapmaya hazirlanan hikayeleri ile seyirci karsisina çikacak.

Güçlü kadro

Senden Önce’nin basrollerini Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Sahinkaya paylasiyor. Iddiali dizinin oyuncu kadrosunda ise Altan Erkekli, Tansel Öngel, Ugur Uzunel, Ugur Biçer, Kadim Yasar, Nalan Kuruçim, Isil Dayioglu, Lidya Atlik, Taha Ünal, Berra Aydinli, Elif Baysal ve Ahmet Fuat Onan gibi birbirinden basarili isimler yer aliyor.

Yapimciligini D Media’nin üstlendigi, senaryosunu Basak Angigün kaleme aldigi Senden Önce’nin yönetmen koltugunda ise Feride Kaytan oturuyor. Senden Önce dizisinin Kanal D’de yayinlanacagi belirtildi.
Kaynak: İHA