Israil'in Gazze'ye Saldirilarina Deginen Bekir Develi Açiklamasi 'Hiçbir Sey Yapamiyorsak Boykota Devam Edelim'

Kocaeli’de vatandaslarla söyleside bir araya gelerek Israil ve Filistin konusuna deginen Yazar Bekir Develi, "Müslüman kardeslerimiz için her türlü destegi veriyoruz, boykotlar yapiyoruz. Yapilan boykot çok degerli ama yetmez. Israil’in yaptigi ürünlerin daha iyisini ve kalitelisini bizler üretmeliyiz. Boykot en önemli silahtir. Hiçbir sey yapamiyorsak boykota devam edelim. Bizler boykota devam ettikçe onlar sarsilacak ve kaybedecek. Bu yüzden hakli davamizin arkasindayiz ve boykota devam edecegiz. Filistin tam olarak bagimsiz ve hür olana dek mücadele edecegiz. Mescid-i Aksa bir sekilde bizim ve Müslümanlarin olacak" dedi.

Israil'in Gazze'ye Saldirilarina Deginen Bekir Develi Açiklamasi 'Hiçbir Sey Yapamiyorsak Boykota Devam Edelim'
Yazar ve sunucu Bekir Develi, Basiskele Belediyesi tarafindan düzenlenen “Gence Dair Söylesiler” programina katildi.

Türkiye Yüzyili Gençlik Merkezi’nde gerçeklestirilen programa Basiskele Belediye Baskani Yasin Özlü ve çok sayida vatandas katildi.

Söyleside Bekir Develi, Israil’in Filistin’e uyguladigi soykirima ve siyonizme karsi yapilabilecek boykot basta olmak üzere birçok konuda önemli bilgileri paylasti. Israil’e karsi en büyük silahlarinin boykot oldugunu söyleyen Bekir Develi, "Filistin ve Mescid-i Aksa bizim için bir iman meselesidir. Filistin’deki insanlar bizim kardeslerimizdir. ’Müslüman olmak neyi gerektirir’ diye düsünüp ona göre hareket etmeliyiz. Mescid-i Aksa bizim ilk kiblemizdir. Mübarek ve mukaddes topraklardir. Yüce Allah, Kur’an-i Kerim’de Mescidi Aksa’dan adiyla söz etmekte ve bu mescidin etrafinin mübarek kilindigini bildirmektedir. Bu yüzden oradaki Müslüman kardeslerimiz için her türlü destegi veriyoruz, boykotlar yapiyoruz. Su an yapilan boykot çok degerli ama yetmez. Onlarin yaptigi ürünlerin daha iyisini ve kalitelisini bizler üretmeliyiz. Boykot en önemli silahtir. Hiçbir sey yapamiyorsak boykota devam edelim. Bizler boykota devam ettikçe onlar sarsilacak ve kaybedecekler. Bu yüzden hakli davamizin arkasindayiz ve boykota devam edecegiz. Filistin tam olarak bagimsiz ve hür olana dek mücadele edecegiz. Mescid-i Aksa bir sekilde bizim ve Müslümanlarin olacak" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA