Baskan Isiksu Açiklamasi 'Milletimizle Her Daim Birlikteyiz'

Adapazari Belediye Baskani, Cumhur Ittifaki Adapazari Belediye Baskan Adayi Mutlu Isiksu, “Hamdolsun 112 proje ile 84 mahallemizin tümünde insan odakli çalismalar yaptik; kiymetli hemsehrilerimizin teveccüh ve desteklerine layik olmak için çok çalismaya devam edecegiz. Adapazari için gayrete, basariya, berekete devam. Adapazari için yola devam” dedi.

Baskan Isiksu Açiklamasi 'Milletimizle Her Daim Birlikteyiz'
Adapazari Belediye Baskani, Cumhur Ittifaki Adapazari Belediye Baskan Adayi Mutlu Isiksu, seçim çalismalarini araliksiz sürdürüyor. 15 Temmuz Camili Mahallesi’nde sabah namazi sonrasi esnaf ziyaretleri ile baslayan programlar, Kisla, Küçük Hatapli ve Büyük Hatapli mahallelerinde son buldu. Baskan Isiksu’ya ziyaretlerinde AK Parti Adapazari Ilçe Baskani Samet Çaglayan, Kadin Kollari Baskani Hatice Genç ve teskilat mensuplari eslik ediyor.

Günün programlarini degerlendiren Baskan Mutlu Isiksu, “Milletimizle her an, her zaman birlikte olmayi sürdürüyoruz. Güne 15 Temmuz Camili mahallemizde basladik; sehir merkezinde esnafimizla selamlastik; TÜGVA Kongresine katildik ve günün aksaminda Kisla, Küçük Hatapli ve Büyük Hatapli mahalle sakinlerimizle bir araya geldik. Hamdolsun 112 proje ile 84 mahallemizin tümünde insan odakli çalismalar yaptik; kiymetli hemsehrilerimizin teveccüh ve desteklerine layik olmak için çok çalismaya devam edecegiz. Adapazari için gayrete, basariya, berekete devam. Adapazari için yola devam” diye konustu.

Kaynak: İHA