AVM'de Ünlü Kuyumcuya Akilalmaz Soygun Açiklamasi Çatidan Girdiler

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde bir alisveris merkezindeki ünlü kuyumcu firmasina ait dükkan, gece saatlerinde çatidaki havalandirma deliginden giren kisi veya kisiler tarafindan soyuldu. Güvenlik görevlilerinin alarmin tepki vermesi üzerine dükkana gittigi, inceleme yaptiktan sonra geri döndügü, soygunun ise sabah saatlerinde ziynet esyalarin yerinde olmadigi görülünce fark edildigi ögrenildi.

AVM'de Ünlü Kuyumcuya Akilalmaz Soygun Açiklamasi Çatidan Girdiler
Olay, Sanayi Mahallesi’nde bulunan Outlet Center Alisveris Merkezi’ndeki Atasay kuyumcu dükkaninda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde kimlikleri henüz tespit edilemeyen kisi veya kisiler, çatidaki havalandira boslugundan kuyumcuya girdi. Dükkan alarminin çalmasi üzerine, alisveris merkezi güvenlik görevlileri ve is yeri yetkilileri dükkana geldi. Güvenlik görevlileri yaptiklari incelemede dükkan kepenginin açilmadigini tespit etti. Herhangi bir olumsuzluk olmadigina kanaat getiren güvenlik görevlileri ve is yeri yetkilileri dükkandan ayrildi. O esnada dükkanda bulunan kisi veya kisiler ise ziynet esyalari çaldi. Içeriye girdikleri havalandirma deliginden bu sefer disariya çikan kisi veya kisiler kayiplara karisti. Sabah saatlerinde dükkani açmaya gelen çalisanlar ise bazi ziynet esyalarinin yerinde olmadigini fark etti. 112 Acil Çagri Merkezine ihbarda bulunulmasi üzerinde adrese polis ekipleri sevk edildi.

Olay yeri inceleme ekipleri merdivenle vasitasiyla dükkanin çatisinda çikarak havalandirma boslugunda incelemelerde bulundu. Polis ekipleri devaminda dükkanin içerisindeki parmak izlerini belirlemek için çalisma gerçeklestirildi.

Dükkanin içindeki ve alisveris merkezindeki kamera kayitlarini alan ekipler, olayi gerçeklestiren kisi veya kisiler yakalamak için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA