MARSU, Sorunsuz Kis Için Çalismalarini Sürdürüyor

Mardin Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (MARSU) Genel Müdürlügü, altyapi konusunda herhangi bir sorun yasanmamasi için Ocak ayinda 860 kanalizasyon bacasi temizligi gerçeklestirdi.

MARSU, Sorunsuz Kis Için Çalismalarini Sürdürüyor
Mardin Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü, sehir genelinde saglikli, sorunsuz ve sürdürülebilir bir altyapi için yatirimlarini sürdürüyor. Ayrica kis mevsiminde yogun yagislarda sorun yasanmamasi amaciyla atik su ve yagmursuyu sebeke hatlarinda temizlik, bakim ve onarim çalismalarina devam ediyor.

Altyapi güçlendiriliyor

MARSU Genel Müdürlügü, sehrin merkezi noktalarindan kirsal mahallelere kadar içme suyu basta olmak üzere altyapi alanlarinda vatandaslara daha iyi hizmet sunmak amaciyla ekonomik ömrünü tamamlamis kanallari ve içme suyu sebekelerini yeniliyor. Ayni zamanda ihtiyaç olan bölgelere yeni kanal ve su altyapisi döseme yatirimlarini sürdürüyor.

Ocak ayinda 860 kanalizasyon bacasi temizlendi

Sorunsuz bir kis geçirilmesi hedefi dogrultusunda, ani ve yogun yagislardan kaynakli olumsuzluklari önlemek için temizlik, bakim ve onarim çalismalarini sürdüren ekipler, ocak ayinda 860 kanalizasyon bacasini özel olarak kullanilan kombine araçlarla temizledi.
Kaynak: İHA