Baskan Adayi Özel, Bozdoganli Kadinlar Için 'Bizimgiz Kafe' Projesini Açikladi

Demokrasinin kalesi Aydin’da yerel seçimlere 2 ay kala siyasi hareketlilik de yogunlasmaya basladi. Adaylarin projelerini açiklamaya basladigi Aydin’da en ilginç projelerden biri de CHP’nin Bozdogan Belediye Baskan Adayi M. Galip Özel tarafindan açiklandi. Özel seçimleri kazanmasi halinde Bozdoganli Kadinlar’in hem üretip kazanacaklari hem de hosça vakit geçirecekleri ‘Bizimgiz Kafe’ projesini açikladi.

Baskan Adayi Özel, Bozdoganli Kadinlar Için 'Bizimgiz Kafe' Projesini Açikladi


Aydin’da sahaya ilk inen isimlerden olan CHP’nin Bozdogan Belediye Baskan Adayi M. Galip Özel, kadinlarin üretimde desteklenecegi kafeterya ve mutfak sanatlari atölyesini yasama geçirecegini belirtti.

Kadinlarin yasamin içerisinde yer almasi için gerçeklestirecegi bir çok projesi bulundugunu belirten Özel, “Bozdoganli kadinlarin çalisarak güzel vakit geçirebilecekleri sosyal bir alan olusturacagiz. Kadin emegini ön planda tutan ‘Bizimgiz kafe’ projesiyle kadinlarimiz hem üretim yapacaklar, hem ögrenecekler hem de aile bütçelerine katki saglayacaklar. Ayrica 3-10 yas arasi çocuklari olan annelerimizin de gönül rahatligiyla emanet edebilecegi kapali profesyonel oyun ve aktivite alanlari olusturacagiz. Gençleri de unutmadik. Lise ve üniversite çagindaki gençlerin derslerine çalisabilecekleri arastirmalarini yapabilecekleri içinde güvenli internet bulunan ders alanlari olacak” dedi.

Kaynak: İHA