Kafenin Kasasini Bosaltti, Duvarda Asili Televizyonu Sirtlayarak Çaldi

Esenyurt’ta bir kafeye giren hirsiz, kasayi bosaltarak duvarda asili televizyonu sirtina alip kaçti. Yasanan hirsizlik güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Olay, geçtigimiz günlerde Esenyurt Sultaniye Mahallesi’nde bulunan bir kafede yasandi. Iddiaya göre bir sahis, etrafi kolaçan ettikten sonra isyerine girdi. Hemen kasaya yönelerek 20 bin TL’yi çalan adam, ardindan duvarda duran televizyonu gözüne kestirdi. Sirtina aldigi televizyon ile girdigi camdan çikan sahis kayiplara karisti. Rahat tavirlariyla dikkat çeken sahsin o anlari ise güvenlik kamerasina yansidi.

“40- 50 bin TL civarinda zararimiz var”

Konu ile ilgili konusan kafe isletmecisi Abdullah Bozaci, “Sabah namazi dönüsü eve gittigimde isyeri alarmi çaldi. Firmadan beni arayip haber verdiler. Emniyet güçlerine durumu bildirdik. Bir genç önce camin önünde bekliyor. Etrafi kolaçan ettikten sonra cami açip içeri giriyor. Kasaya yönelip bir miktar para aliyor. Daha sonra duvardan televizyonumuzu aliyor. Aldiktan sonra televizyonu camdan çikarip sirtlaniyor. Olay sonrasi televizyonu götürüp gözden kayboluyor. Kasadan yaklasik 20 bin TL aliyor. Televizyonun degeri ise 30 bin TL civarinda. Yaklasik 40- 50 bin TL civarinda zararimiz var. Konu ile ilgili sikayetçi olduk” dedi.

Kaynak: İHA