Belediye Personelinin Çocuklarina Sicak Yuva Olacak

6 yas arasi Gündüz Bakim Evinde çalismalar tamamlandi. Baskan Özlü, Gündüz Bakim Evini gezdi.

Belediye Personelinin Çocuklarina Sicak Yuva Olacak
Düzce Belediyesi istirak sirketi BelKA A.S Demetevler Mahallesindeki yeni yerinde hizmet vermeye basladi.

Belediye Baskani Faruk Özlü, BelKA Insan Kaynaklari Genel Müdürü Necla Erdogan’la birlikte BelKA’nin yeni hizmet binasini gezerek çalismalar hakkinda bilgiler aldi.

Baskan Özlü, “Belediyemiz istiraki BelKA A.S yeni hizmet binasinda Düzce’miz ve belediyemiz için deger üretmeye devam ediyor. Kiymetli çalisma arkadaslarimin basarilarinin devamini diliyorum. Kurumsal yapilanma ve yeniliklerle birlikte büyüyoruz” dedi.



Gündüz Bakim Evi büyük kolaylik saglayacak

Baskan Faruk Özlü, daha sonra Düzce Belediye Baskanligi ve BelKA tarafindan yürütülen Demetevler Mahallesinde ki belediye çalisanlarinin 2-6 yas arasi çocuklari için yapilan Gündüz Bakim Evi’ni, Necla Erdogan’la birlikte gezerek inceledi.

Özlü çocuklarin gündüz bakim evinde yasina uygun egitimler alacagini belirterek “Belediye personelimizin 2-6 yas arasi çocuklari için planladigimiz Gündüz Bakim Evi önemli bir ihtiyaci karsilayacak. Anne ve babalari onlarin gelecegi için çalisirken yavrularimiz nezih, güvenli ve yasina uygun egitimler alabilecek bir merkez olacak” dedi.



“En kisa sürede hizmete girecek”

Gündüz Bakim Evi ile ilgili bilgiler veren BelKA Insan Kaynaklari Genel Müdürü Necla Erdogan “150 ve üzeri kadin çalistiran sirketlerin Gündüz Bakim Evi açma yükümlülüklerine iliskin olarak açilacak olan Gündüz Bakim evimizin insatti tamamlandi. Belediye çalisanlarimizin özellikle kadin çalisanlarimizin is hayatina katilimini kolaylastirmak ve çocuklarimizin ferah, güvenli bir ortamda en kiymetli yaslarinda, profesyonel çocuk gelisimi uzmanlarimiz kontrolünde hayata hazirlanmasini önemsiyoruz. Belediye Baskanimiz Dr. Faruk Özlü’nün çalisanlarimizin tüm haklarinin tam ve zamaninda ödenmesini hassasiyetle takip ediyor olmasinin yaninda ailelerinin sosyal ihtiyaçlarini da her konuda özenle takip ettigi en önemli projelerimizden biri de Gündüz Bakim evi. Çocuklarimiza sicak bir yuva olacak olan Gündüz Bakim evimiz en kisa zamanda hizmet vermeye baslayacak” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA