Bayburt Belediyesinin Ücretsiz Wifi Agi Faaliyete Geçti

Bayburt Belediyesinin açik alanda da internete özgürce baglanilmasini saglayan ücretsiz wifi agi kentin yogun olarak kullanilan 3 noktasinda hizmet vermeye basladi.

Bayburt Belediyesinin Ücretsiz Wifi Agi Faaliyete Geçti
Belediyenin hayata geçirdigi kablosuz internet projesi 3 noktada hizmet vermeye basladi.

Büyük Sehir Parki, Saray Bahçesi ve Genç Osman Parki’nda kullanilabilecek wifi aginin faaliyete geçecegi 4. nokta ise Ozulu Caddesi’nde yapimi devam eden 100. Yil Parki olacak. Parkin tamamlanmasinin ardindan ücretsiz wifi agi burada da hizmet vermeye baslayacak. Altyapisi Bayburt Belediyesi tarafindan saglanan kablosuz internet agina baglanan Bayburtlular akilli telefon, tablet ve tasinabilir bilgisayarlarindan açik alanda internet keyfini yasayacak.

Sifre SMS ile geliyor

Ücretsiz wifi agina baglanan kullanicilar, kimlik dogrulama sayfasindan kayit olup cep telefonlarina gelen sifreyi girerek internet hizmetinden ücretsiz olarak yararlanabilecek. Bir kez alindiktan sonra 24 saat boyunca geçerli olan sifreyle 3 noktadan yayin yapan kablosuz istasyonlardan internete girilebilecek.

Internete baglanma süresi günlük 69 dakika

Konuyla ilgili açiklamalarda bulunan Bayburt Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, “Vatandaslarimiza verdigimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutlulugunu yasiyoruz. Bildiginiz üzere çagimiz hiz ve teknoloji çagi. Artik herkes islerinin çogunu online olarak internet üzerinden hizlica hallediyor. Bizde Bayburt Belediyesi olarak olusturdugumuz ücretsiz wifi aglari ile vatandaslarimizin disarida olduklari süre içerisinde islerini kolayca halledebilmelerini saglamayi amaçladik. Bayburt’ta yasayan her bir kardesimizin hizmetine Bayburt’umuzun plakasi olan günlük 69dakikalik ücretsiz interneti sunduk. Hemsehrilerimize hayirli olmasini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA