Zonguldak, Bartin Ve Karabük Valisi'nden ZBEÜ'ye Ziyaret

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer; Bartin Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve Zonguldak Valisi Osman Hacibektasoglu’nu Üniversitede agirladi.

Zonguldak, Bartin Ve Karabük Valisi'nden ZBEÜ'ye Ziyaret
ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, Bati Karadeniz Kalkinma Ajansi (BAKKA) yönetim kurulu toplantisi için Zonguldak’a gelen Bartin Valisi Dr. Nurtaç Arslan ve Karabük Valisi Mustafa Yavuz ile Zonguldak Valisi Osman Hacibektasoglu’nu Üniversitede agirladi. Ziyarette Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Senol Hakan Kutoglu, Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal ve Prof. Dr. Servet Karasu, Genel Sekreter Prof. Dr. Zehra Safi Öz, BAKKA Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu, TSO Baskanlari ve Il Protokol Üyeleri de yer aldi.

Vali, Arslan, Vali Yavuz, Vali Hacibektasoglu ve Rektör Özölçer Üniversite Farabi Kampüsünde, Bati Karadeniz Kalkinma Ajansi ile ZBEÜ arasindaki is birligi neticesinde kurulan Siber Vatan Yetkinlik Merkezini ziyaret etti. Merkezde yer alan ögrencilerle yaptiklari çalismalar hakkinda bir süre sohbet eden Valiler, ögrencilere çalismalarinda basarilar diledi.

Konukevinde devam eden ziyaret esnasinda Rektör Özölçer, Vali Arslan, Vali Yavuz ile Vali Hacibektasoglu’na ZBEÜ’de gerçeklestirilen faaliyetler ve hayata geçirmeyi planladiklari projeler hakkinda bilgi verdi.

Rektör Özölçer ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirirken; Vali Arslan, Vali Yavuz ve Vali Hacibektasoglu Rektör Özölçer’e misafirperverliginden dolayi tesekkür etti.
Kaynak: İHA