Vali Çiftçi'den Kizilay Ve Yesilay'a Ziyaret

Vali Mustafa Çiftçi, bagimlilikla mücadelede önemli rol oynayan Yesilay’ ve yardimlasmada öncü kurum Kizilay Erzurum Subelerini ziyaret etti.

Vali Çiftçi'den Kizilay Ve Yesilay'a Ziyaret
Vali Çiftçi, toplumu özellikle de gençligi zararli aliskanliklardan koruma noktasinda verdikleri mücadeleden dolayi kurum yetkililerini ve çalisanlarini tebrik etti. Vali Çiftçi’nin Yesilay ziyaretinde; Vali Yardimcisi Ahmet Özdemir, Yakutiye Kaymakami Tuncay Kaldirim, Il Emniyet Müdürü Kadir Yirtar, Il Milli Egitim Müdürü Yakup Yildiz, Yesilay Bölge Koordinatörü Mevlüt Dogan, Yesilay Erzurum Sube Baskani Emirhan Talay ve TRT Erzurum Müdürü Ayça Alemdar yer aldi.

Vali Mustafa Çiftçi, Kizilay Erzurum Subesi yetkilileriyle de bir araya geldi. Vali Yardimcisi Mustafa Berk Çelik, Yakutiye Kaymakami Tuncay Kaldirim, Il Saglik Müdürü Dr. Gürsel Bedir, Kizilay Il Baskani Hüseyin Bozhalil ve TRT Erzurum Müdürü Ayça Alemdar tarafindan karsilanan Vali Çiftçi, özellikle dogal afetler sonrasi göstermis olduklari basarili çalismalardan ve yürüttükleri sosyal yardim ve sorumluluk projelerinden dolayi Kizilay çalisanlarini tebrik ederek görevlerinde basarilar diledi.
Kaynak: İHA