Turgutlu Belediyesinden Ergenekon Mahallesine Hizmet Noktasi

Turgutlu Belediyesi, Ergenekon Mahallesine Belediye Hizmet Noktasi kazandiriyor. Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan yürütülen çalisma büyük oranda tamamlandi.

Turgutlu Belediyesinden Ergenekon Mahallesine Hizmet Noktasi
Turgutlu Belediyesi tarafindan ilk olarak Selvilitepe Mahallesinde hizmete sunulan Belediye Hizmet Noktasinin ikincisi Ergenekon Mahallesine kazandiriliyor. Belediye Hizmet Noktasi projesi ile vatandaslar, vergi ödemeleri ile birlikte tüm tahsilatlarin ödemeleri, emlak ve rayiç bedellerle ilgili tüm islemleri kolaylikla yapilabilecek. Hizmet Noktasinda ayrica vatandaslarin dilekçeleri de alinacak. Banka ATM’lerinin de yer alacagi Hizmet Noktasinda vatandaslar sehir merkezine gitmelerine gerek kalmadan banka islemlerini gerçeklestirebilecekler. Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan yürütülen çalismanin yakin zaman içerisinde tamamlanarak hizmetine sunulmasi planlaniyor.

Vatandaslarin hayatini kolaylastiran hizmet

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, “Göreve geldigimiz ilk günden itibaren hemsehrilerimizin hayatini kolaylastiracak projelere ve çalismalara imza attik. Belediye Hizmet Noktasi projemiz de hemsehrilerimizin hayatini kolaylastiran projelerimizden biri. Mahalle sakinlerimiz, sehir merkezine gelmelerine gerek kalmadan belediyemiz ile ilgili tüm islemlerini hizmet noktamizdan gerçeklestirebilecekler. Bu projemiz ile sehir içi trafiginin de bir nebze olsun önüne geçmis olacagiz. Ilkini Selvilitepe Mahallemize kazandirmistik, ikincisini Ergenekon Mahallemize yapiyoruz. Yeni Hizmet Noktamizin Turgutlumuza ve hemsehrilerimize hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA