Murat Kurum Açiklamasi 'Ablam Dedigin IYI Parti Genel Baskanini Yolda Görsen Yolunu Degistiriyorsun'

Bagcilar’da düzenlenen Yozgatlilar Bulusmasi’nda konusan AK Parti IBB Baskan Adayi Murat Kurum, “Beraber yol yürüdügün ve yoldasim dedigin il baskanini ve genel baskanini arkasindan hançerledin. Ablam dedigin IYI Parti genel baskanini yolda görsen yolunu degistiriyorsun. Hani yoldasindi bunlar? Burada tamamen kötü niyet var” dedi.

Murat Kurum Açiklamasi 'Ablam Dedigin IYI Parti Genel Baskanini Yolda Görsen Yolunu Degistiriyorsun'
Cumhur Ittifaki’nin Istanbul Büyüksehir Belediye (IBB) Baskan Adayi Murat Kurum Bagcilar’da düzenlenen Yozgatlilar Bulusmasi’nda vatandaslarla bir araya geldi. Programa Kurum’un yani sira AK Parti Milletvekili ve Disisleri Komisyonu Baskani Fuat Oktay, Bagcilar Belediye Baskani Abdullah Özdemir, MHP MYK Üyesi Gökhan Türkes Öngel, MHP Bagcilar Ilçe Baskani Onur Yesil, AK Parti Bagcilar Ilçe Baskani Rüstem Tüysüz, Yozgat Konfederasyonu Genel Sekreteri Ferhat Karabulut ve çok sayida vatandas katildi.

Programda ilgiyle karsilanan Kurum, vatandaslarla sohbet edip hatira fotografi çektirdi.

“Yozgat, bu vatanin en saglam kalelerinden biridir”

Programda konusan Kurum, “Yozgat’imiz, kültür ve medeniyetimizin çok önemli degerlerime sahip ülkemize büyük zenginlikler katmis bir sehrimizdir. Vatan için feda ettigi yigitleriyle, gögsü iman dolu, gönlü genis insanlariyla Yozgat, bu vatanin en saglam kalelerinden biridir. Yozgat, bu vatanin saglam burçlarindan biridir. Yozgat, milli ve manevi degerlerimize, ay yildizli bayragimiza siki sikiya sarilan 783 bin kilometre kare vatan topragi için en ön safta yer alan, yigit ve Mert insanlarimizin sehridir. Yozgat bu ülkenin çimentosudur. Yozgat bu ülkenin birlestirici gücüdür. Sizler hiç bir zaman bizi yalniz birakmadiniz. Biz de Yozgat’imiz için her zaman sizlerin yaninda olduk. Her zaman Yozgatli kardeslerimize yarasir eserler sunmanin derdinde olduk. Millet bahçeleriyle kentsel dönüsüm projeleri ile, sosyal konutlarimizla Yozgat’in her ilçesine hizmet etmis bir kardesinizim” dedi.

“CHP’li IBB yönetimi ve basindaki kisi ’650 bin konutun yapilmasina gerek yok’ dedi”

Kentsel dönüsümü ve depremin yasandigi sehirlerde yapilan konutlar hakkinda konusan Kurum “6 Subat’ta milletimizi yasa bogan ve 11 ilimizi etkileyen bir deprem yasadik. 53 bin canimizi topraga verdik. 14 milyon vatandasimiz bu da depremden etkilendi. biz yine oradaydik. Milletimize el ele verip 11 ilimizde 3 ayda 180 bin konutun insaatini baslattik. Cumhuriyet Halk Partisi anlayisi bu konutlari yapamazsiniz dediler. Kaynagi bulamazsiniz. Biz kaynagimizda, motivasyonumuzda aziz milletimizdir dedik. 15 gün önce Cumhurbaskanimiz bitirdigimiz 46 bin konutun anahtarlarini depremzede kardeslerimize teslim etti. Biz size bedava konut verecegiz dediler. Deprem zedelerle alakali her türlü destegi yapacagiz dediler. depremzede kardeslerimiz yine sayin Cumhurbaskani’mizdan yana tercihini kullandi. Istanbul’da 39 ilçede acil dönüsmesi gereken konutlari dönüstürecegiz dedik. 5 yilda 115 bin konut sözü verip 5 bin konut üretenler, sonrada ben böyle bir söz vermedim diyen, yari zamanli belediyecilik yapan, sosyal medya belediyeciligi yapan CHP’li IBB yönetimi ve basindaki kisi ’650 bin konutun yapilmasina gerek yok’ dedi.

Bilim insanlari deprem olacak diyor. Biz dönüsüm yapmayalim insanlarimiz riskli evlerde mi otursun? Iste bunlarin zihniyeti bu. Bunlarin Istanbul gibi bir derdi yok. Hatirlayin israf ettiler dediler, o arabalari Yenikapi’ya dizdiler” seklinde konustu.

“Ablam dedigin IYI Parti genel baskanini yolda görsen yolunu degistiriyorsun”

Imamoglu’nu elestiren Murat Kurum “Beraber yol yürüdügün ve yoldasim dedigin il baskanini ve genel baskanini arkasindan hançerledin. Ablam dedigin IYI Parti genel baskanini yolda görsen yolunu degistiriyorsun. Hani yoldasindi bunlar? Burada tamamen kötü niyet var. Kirli kirli ittifaklarla kurdugu, masa arkasinda kime nereye hizmet ettigi belli olan ama sokaga çiktiginda da hiç bir ittifaktan söz etmeyen bir anlayis var. Biz 31 Mart’ta gelecegiz ve bu israfin hesabini sizlerden bir bir soracagiz. 31 Mart’ta Istanbul gereken cevabi sandikta verecek. Istanbul göz ardi edilebilecek bir sehir degil. Istanbul bir çocuk gibi her zaman sevgi ve ilgi gösterilmesi, hizmet edilmesi gereken bir sehir. Bu sehirde tüm medeniyetlerimizle, kültürlerimizle, inançlarimizla birlikte huzur içerisinde yasayacagiz. 31 Mart seçimi bu kararlari verecegimiz seçim” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA