Millet Kiraathanesi Emeklilerin Ikinci Evi Oldu

"Emekliler kenti" Kirikkale’de yasayan birçok vatandas, belediye tarafindan hizmete sunulan Millet Kiraathanesi’nde vakit geçiriyor. Belediye görevlileri tarafindan da çesitli ikramlar yapiliyor.

Millet Kiraathanesi Emeklilerin Ikinci Evi Oldu
Türkiye’de ilk kez Kirikkale Belediyesi tarafindan 2018 yilinda hizmete açilan Millet Kiraathanesi yogun ilgi görüyor. Millet Kiraathanesi’ni ziyaret eden vatandaslara belediye görevlileri tarafindan çorba, börek ve çay ikramlari yapiliyor. Kiraathaneyi ziyaret eden emekliler de bos vakitlerini degerlendirme firsati buluyor. Kiraathaneden yararlanan vatandaslar yapilan hizmetlerden memnun olduklarini söyledi.



"Devletimizin yanindayiz her zaman"

Hizmetlerden memnun olduklarini anlatan Sinasi Elitok (73), devletin her zaman yaninda olduklarini belirterek, "Devletimizin her zaman yanindayiz. Vatan hainleriyle is birligi yapanlar bizi baglamaz. Vatan hainleri onlar. Yarin onlar seçimlerde görecekler. Buraya geliyoruz, sohbet ediyoruz. Devlete karsi küfürlü konusanlari da buradan kovuyoruz. Gözümüz göre göre de DEM Parti’ye de ’tamam’ diyecek halimiz yok" dedi.



"Istiklal Marsi’miz okunsun, ezanimiz susmasin"

Cumhurbaskani Erdogan’in daima yaninda olduklarini ifade eden Himmet Koçlu (76), "Bizi bu AK Parti’ye baglayan devletimiz. Devletimiz ayakta dursun, Istiklal Marsi’miz okunsun, ezanimiz susmasin, bize o yetiyor. Biz o yüzden arkasindayiz. Insallah büyük illeri de alacak. Allah Cumhurbaskanimiza uzun ömür versin" seklinde konustu.

Temiz ve güzel bir ortamda vakit geçirme firsati bulduklarini belirten Hamza Güldüren (60), "Tertemiz havada oturuyoruz. Allah devletimize zeval ziyan vermesin. Vatandasimiz gayet memnun" ifadesini kullandi.

Cebrail Karayol (65) ise, "Devletimize, milletimize Allah zeval vermesin. Çorbamizi içiyoruz, ekmegimizi, böregimizi, yiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA