Devrekliler Müdür Verim Için Düzenlenen Veda Yemeginde Bir Araya Geldi

Devrek ilçesinde uzun yillar görev yapan ve tayini Çaycuma’ya çikan Rifat Verim veda yemeginde ilçe protokolü ve davetliler bir araya geldi.

Devrekliler Müdür Verim Için Düzenlenen Veda Yemeginde Bir Araya Geldi
Ilçe Tarim ve Orman Müdürü olarak uzun yillar görev yapan görevi süresince basarili çalismalara imza atan Rifat Verim için düzenlenen veda yemeginde ilçe protokolü, siyasiler ve diger davetliler Ögretmenevinde bir araya gelerek Verim’i yalniz birakmadi. Yemekte konusan Rifat Verim, ”Öncelikle beni bu günümde yalniz birakmayan protokol üyelerine, mesai arkadaslarima, siyasi parti temsilcilerine diger davetlilere tesekkürlerimi sunuyorum.

12 Eylül 2018 yilindan bu yana mesai arkadaslarimizla birlikte yürütmekte oldugum görevimi tayinimin Çaycuma Ilçesine çikmasi nedeniyle sonlandirmis bulunmaktayim. Devrek’te arkadaslarimizla hep birlikte sahalarda olduk ve basarili çalismalara imzalar attigimiza inaniyorum. Görev yaptigim süre boyunca Bakanligimiz ve Il Özel Idare Müdürlügünün verdigi desteklerle, mesai arkadaslarimin azimli çalismalari ve çaliskan üreticilerimizin gayretleri ile ülke tarimina katki saglamaya çalistik. O tarihten bu yana beri canimi disime takarak, mesai kavrami gözetmeksizin dogdugum ve doydugum yer olan memleketimde yürüttügüm Devrek Ilçe Tarim ve Orman Müdürlügü görevimi tamamlamis bulunuyorum. Bundan sonra Çaycuma Ilçe Tarim ve Orman Müdürü olarak görevime devam edecegim. 6 yildir yürüttügüm Ilk Göz Agrim Devrek Ilçe Müdürlügü görevim süresince sahsima destek olan herkese buradan tesekkürlerimi sunuyorum. Çaycuma Ilçe Müdürlügünde baslayacak olan görevimin ülkemiz tarimi için hayirli ve ugurlu olmasi temenni eder, tüm mesai arkadaslarimin ve çiftçilerimizin haklarini helal etmesini dilerim” diye konustu.

Konusmalarin ardindan Devrek Ilçe Kaymakami Muhammed Evlice tarafindan Rifat Verim’e basarili çalismalarindan dolayi plaket takdim edildi.
Kaynak: İHA