Büyüksehir Belediyesi, Mehmet Ali Tosun Bulvari'nda Çalismalarina Devam Ediyor

Aydin Büyüksehir Belediyesi, kent genelinde vatandaslar için daha güvenli yollar ve konforlu yasam alanlari olusturmaya devam ediyor.

Büyüksehir Belediyesi, Mehmet Ali Tosun Bulvari'nda Çalismalarina Devam Ediyor


Aydin Büyüksehir Belediyesi, Efeler ilçesi Tepecik Mahallesi Sehit Piyade Er Mehmet Ali Tosun Bulvari’nda yagmur suyu hatti ve sicak asfalt serimi çalismalarini sürdürüyor. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, ‘‘Vatandaslarimizin en iyiyi hak ettigini bilerek yol yapim ve yenileme çalismalarimiza hiz kesmeden devam ediyor, hemsehrilerimize daha yasanilabilir bir kent sunuyoruz’’ dedi.



Kente yeni yollar kazandirmak ve mevcut yollari yenilemek, vatandaslarin daha konforlu yasam alanlarina kavusmasini saglamak için çalismalarini sürdüren Fen Isleri Dairesi Baskanligi Yol Yapim ve Bakim Sube Müdürlügü ekipleri, Efeler ilçesi Tepecik Mahallesi Sehit Piyade Er Mehmet Ali Tosun Bulvari’nda yagmur suyu hatti yapimi ve sicak asfalt serimi çalismasi gerçeklestiriyor. Ekipler, çalismalarin tamamlanmasinin ardindan serit çizgilerinin çekilmesi ve yol isaretlemelerinin yapilmasi ile çalismalarini tamamlayarak daha güvenli ve konforlu hale getirilen bulvari Efeler halkinin kullanimina sunacak.

Vatandaslardan Baskan Çerçioglu’na hizmet tesekkürü

Vatandaslar, yapilan hizmetlerden oldukça memnun olduklarini belirtti ve hizli, planli ve koordineli bir sekilde sürdürülen çalismalar için Çerçioglu’na tesekkür etti.
Kaynak: İHA