Beypazari Belediye Baskani Kaplan, Seymenlerle Birlikte Ankara Havasi Oynadi

Beypazari Belediye Baskani Tuncer Kaplan, Beypazari tanitim etkinliklerinde sahne alan seymenlerle birlikte Ankara havasi oynadi.

Beypazari Belediye Baskani Kaplan, Seymenlerle Birlikte Ankara Havasi Oynadi
Ankara’nin Beypazari ilçesinin tanitim günleri, baskentte bir alisveris merkezinde basladi.

3 gün boyunca devam edecek olan tanitim günleri, Beypazari’nin yöresel lezzetlerini, kültürünü ve kendine has birçok degerini tanitmayi amaçliyor. Tanitim günlerinin açilisi, Beypazari Seymenleri’nin gösterisiyle basladi.

Belediye Baskani Tuncer Kaplan’da bu gösteride seymenlere eslik etti. Gösterinin ardindan Ankara Üniversitesi Beypazari Meslek Yüksekokulu ögrencileri ve hocalari tarafindan hazirlanan modern yöresel kiyafetler yapilan defilede ziyaretçilere sergilendi. Tanitim günlerinde bulunan atölye stantlari arasinda ise gümüs ürünleri standi, hali kilim ürünleri standi, gastronomi standi, Beypazari fotograf sergisi gibi birçok stant bulunuyor. Tanitim günlerinin devaminda ise ziyaretçileri interaktif uygulamalar da bekliyor.

“Misafirperverligimiz çok farkli noktalarda”

Tanitim günleri hakkinda bilgilendirmelerde bulunan Belediye Baskani Tuncer Kaplan, “Amacimiz Beypazari’ni tanitmak, taninmisligini arttirmak, Ankara’nin en güzel noktalarindan birinde güzel bir etkinlik yapmak, Beypazari’ni Ankara’ya getirmekti öyle de oldu. Seymen gösterilerinden, yöresel ürünlerine, giyilen kiyafetlerinden üniversitemizin yapmis oldugu tasarimlara kadar güzel bir etkinlik oldu. Beypazari Belediyesi bu isin destegi noktasinda her zaman her türlü katkida bulusmaya çalisti. Bundan sonra da bulunmaya çalisacak. Ankara’da yasayan Istanbul’da yasayan birçok Türkiyeli hemserilerimiz Beypazari’ni merak ediyorlar ve geliyorlar. Bundan sonraki süreçte de her zaman bekliyoruz, bizim misafirperverligimiz çok farkli noktalarda. Bunun vesilesiyle Beypazari’mizin markasinin degeri artti” ifadelerini kullandi.

Ankara Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Turgut Altinok’un gençlerle Ankara Havasi oynamasinin hatirlatilmasi üzerine Kaplan, onlari görüp kiskandigini ve kendisinin de seymenlere eslik ederek ayni sekilde cevap vermis oldugunu belirtti.

29 Subat- 2 Mart tarihleri arasinda devam edecek olan Beypazari Tanitim Günleri, bu süre boyunca ilçenin degerlerini baskentte tanitmayi hedefliyor.
Kaynak: İHA