Aydin Devlet Hastanesi Personeline Yangin Egitimi Verildi

Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi, Aydin Devlet Hastanesi personeline yönelik yangin egitimi düzenledi.

Aydin Devlet Hastanesi Personeline Yangin Egitimi Verildi


Egitim kapsaminda, yangin güvenligi, binalarin yangindan korunmasi, yangin aninda ve sonrasinda yapilacak müdahale, yangin söndürme tüpü kullanimi, yangin tatbikati ve yangin egitimi konulari teorik ve uygulamali olarak islendi. Yangin güvenligi önlemleri, binalarin yangindan korunmasi için alinan tedbirler ve yangin söndürme tüpü kullanimi gibi konular uygulamali örneklerle detayli bir sekilde anlatildi. Hastane personeli, Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi ekipleri tarafindan verilen egitim sayesinde yangin durumlarinda dogru ve etkili bir sekilde müdahale etme becerilerini artirdi. Ayrica, egitim kapsaminda gerçeklestirilen yangin tatbikati ile, personelin egitimlerini uygulamaya dökme firsati da sunuldu.

Aydin Devlet Hastanesi yönetimi personelin yangin güvenligi konusunda daha bilinçli ve hazir bir duruma gelmelerini saglayan egitim programi için Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi ekiplerine tesekkür etti.
Kaynak: İHA