Almanya'da Azerbaycan-Ermenistan Arasinda Baris Anlasmasi Müzakereleri Sona Erdi

Almanya Disisleri Bakani Annalena Baerbock’un ev sahipliginde, Azerbaycan Disisleri Bakani Ceyhun Bayramov ve Ermenistan Disisleri Bakani Ararat Mirzoyan arasinda Almanya’nin baskenti Berlin’de düzenlenen baris anlasmasi müzakereleri sona erdi. Azerbaycan ve Ermenistan, baris anlasmasi müzakerelerinin devam ettirilmesi konusunda anlasmaya vardi.

Almanya'da Azerbaycan-Ermenistan Arasinda Baris Anlasmasi Müzakereleri Sona Erdi
Almanya Disisleri Bakani Annalena Baerbock’un ev sahipliginde Almanya’nin baskenti Berlin’de Azerbaycan ve Ermenistan arasinda dün ve bugün yapilan baris anlasmasi müzakereleri sona erdi. Azerbaycan Disisleri Bakanligi tarafindan yapilan açiklamada, Azerbaycan Disisleri Bakani Ceyhun Bayramov ve Ermenistan Disisleri Bakani Ararat Mirzoyan’in ikili ve üçlü formatta devam eden görüsmelerin ardindan iki ülke arasinda baris anlasmasi taslagiyla ilgili bazi önemli konularda ek çalismalarin sürdürülmesi konusunda mutabik kaldigi aktarildi.

Açiklamada, disisleri bakanlari ve heyetlerinin Azerbaycan ve Ermenistan arasindaki baris anlasmasi taslagina iliskin çesitli konularda karsilikli olarak görüs alisverisinde bulundugu bildirildi.

Kaynak: İHA