AGD, Bayrak Tasiyan Öncüleri Anacak

Sehitler Gecesi ve Necmettin Erbakan’i Anma Programi, Anadolu Gençlik Dernegi Kayseri Subesi tarafindan düzenleniyor. Kayseri’nin önde gelen sivil toplum kuruluslarindan biri olan Anadolu Gençlik Dernegi (AGD), 1 Mart Cuma günü saat 20.00’de Özel Idare Konferans Salonu’nda düzenleyecegi ’Sehitler Gecesi ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan’i Anma Programi’ ile tarihi bir anma etkinligine ev sahipligi yapacak.

AGD, Bayrak Tasiyan Öncüleri Anacak
AGD Kayseri Sube Baskani Yusuf Sahin etkinlikle ilgili yaptigi açiklamada; "Bu önemli gecede bir araya gelerek sehitlerimizi ve Necmettin Erbakan’i anmak, onlarin hatiralarini yasatmak, bizim için son derece kiymetlidir. Filistin’de zulüm sürerken Seyh Ahmet Yasin’i anarak Islam suurunu hatirlayacak, Avrupa’da irkçilik artarken Aliya Izzetbegoviç’in önemini vurgulayacagiz. Her biri bayrak tasiyan öncüleri, geçmisten gelecege isik olanlari bu programda anlatmaya gayret edecegiz. Tüm Kayseri halkini bu anlamli etkinligimize davet ediyoruz" dedi.

Program, canlarini feda eden sehitleri bir kez daha anma ve minnet duygularini ifade etmenin yani sira Türkiye’nin yetistirdigi önemli siyasetçilerden biri olan merhum Basbakan Necmettin Erbakan’i anmanin amacini tasiyor. Programin konusmacisi, Türkiye’nin önemli isimlerinden Mustafa Beyaz olacak. Etkinlik çerçevesinde sahne alacak olan sanatçi ise ezginin önde gelen temsilcilerinden Osman Gündüz olacak.
Kaynak: İHA