15 Metrelik Kuyuya Düsen Çocuk Açiklamasi 'Kuyudayken Ölecegimi Ve Çikamayacagimi Hissettim'

Hatay’in Antakya ilçesinde 15 metre derinligindeki su kuyusuna düsen 12 yasindaki çocuk, kuyudayken yasadigi korku dolu anlari anlatti. Yusuf K, “Kuyudayken ölecegimi ve çikamayacagimi hissettim” dedi.

15 Metrelik Kuyuya Düsen Çocuk Açiklamasi 'Kuyudayken Ölecegimi Ve Çikamayacagimi Hissettim'
Geçtigimiz günlerde Antakya ilçesi Kantara Mahallesi’nde içi bos olan 15 metre derinligindeki kuyuya çocuk düsmüstü. Çevredekilerin ihbari üzerine bölgeye saglik ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Hatay Büyüksehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin hummali çalismasiyla Yusuf K. isimli çocuk bulundugu yerden çikarilmisti. Itfaiye ekiplerinin zorlu kurtarma çalismasiyla hayata tutunan 12 yasindaki çocuk, yasadiklarini anlatti.

“O an kuyudayken ölecegimi ve çikamayacagimi hissettim”

Babasinin topladigi hurdalari satmak için gittigini ve o esnada gece karanliginda bir evin bahçesindeki kuyuya düstügünü ifade eden Yusuf K, “Yolda yürürken görmedim ve çukura düstüm. Yarim saat o kuyuda kaldim. Kuyudayken çok korktum. Simdi iyi sadece biraz topugumun alti agriyor. O kuyudayken ölecegimi ve çikamayacagimi hissettim. Benim gibi çocuklarinin düsmemesi için kuyularin kapatilmasini istiyorum” dedi.



“Düserken iki elimle duvari tuttum”

Kuyunun dibine düsme hizini yavaslatmak için duvarlardan tutundugunu belirten çocuk, “Düserken iki elimle duvari tuttum. Elim agridigi için tutunamadim Iki elimle tutunmasaydim, daha hizli düsecegimi düsündüm. Ilk bes dakika sokta oldugum için konusmadim. Orada bir abi vardi onu hatirladim. Ona seslendim. Sonra babam ve itfaiye geldi. Itfaiye yanima kadar gelip kurtardi beni. Sonra hastaneye götürdüler” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA