Efkan Ala'dan Osmangazi Meydani'na Tam Not

Osmangazi Belediyesi tarafindan Bursa’ya kazandirilan ve önümüzdeki günlerde hizmete açilacak olan Osmangazi Meydani’ni gezen AK Parti Genel Baskanvekili ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, hayran kaldigi dev meydana tam not verdi.

Efkan Ala'dan Osmangazi Meydani'na Tam Not
Osmangazi Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki Osmangazi Belediye Baskan Adayi Mustafa Dündar, Bursa’nin merkezinde çöküntü alanindan sehrin vitrini olacak cazibe merkezine dönüsen Osmangazi Meydani’nda AK Parti Genel Baskanvekili Efkan Ala’yi agirladi. AK Parti Bursa Il Baskani Davut Gürkan ve AK Parti Osmangazi Ilçe Baskani Adnan Kurtulus’un da eslik ettigi Ala’ya Baskan Dündar, önümüzdeki günlerde açilisi yapilacak olan dev meydan hakkinda bilgi verdi.

37 dönümlük alanda 20 bin metrekaresi meydan olarak insa edilen, 2 bin araçlik yer alti otoparki ve sosyal alanlariyla kisa süre içerisinde Bursalilara hizmet verecek olan Osmangazi Meydani’nin Bursa için önemli bir yatirim oldugunu belirten Ala, bu güzel eseri sehre kazandirmasindan dolayi Baskan Dündar ve ekibine tesekkür etti.
Kaynak: İHA