Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Canik Agiz Ve Dis Sagligi Merkezi'ni Ilçemize Kazandirdik'

Canik Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki AK Parti Canik Belediye Baskan Adayi Ibrahim Sandikçi, “Canik Agiz ve Dis Sagligi Merkezi’ni ilçemize kazandirdik” dedi.

Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Canik Agiz Ve Dis Sagligi Merkezi'ni Ilçemize Kazandirdik'
Canik Agiz ve Dis Sagligi Merkezi’nde vatandaslarin agiz ve dis sagligi ile ilgili tüm tedavilerini gerçeklestirdigini ifade eden Canik Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki AK Parti Canik Belediye Baskan Adayi Ibrahim Sandikçi, “Hemsehrilerimize son teknoloji cihazlarla donatilan dis ünitelerinde tedavi hizmeti sunduk” diye konustu.

Baskan Sandikçi, ilçeye kazandirdiklari diger projeler hakkinda da bilgi verdi.

“Hemsehrilerimiz çevre ilçelere gitmeye gerek duymadan agiz ve dis sagligi tedavilerini, Canik Agiz ve Dis Sagligi Merkezimizde kolaylikla gerçeklestirebiliyor” diyen Baskan Ibrahim Sandikçi, Canik’in saglik yatirimlari noktasinda sehrin merkezi haline geldigini ifade etti.

Sandikçi, “Hemsehrilerimizin yerinde hizmet alabilmelerine yönelik gerçeklestirdigimiz çalismalar çerçevesinde Canik Agiz ve Dis Sagligi Merkezi’ni ilçemize kazandirdik. 9 bin 8 metrekare proje alani üzerine yapimini tamamladigimiz Sehr-i Canik Konagimizin içerisinde hizmete sundugumuz Canik Agiz ve Dis Sagligi Merkezimizde, son teknoloji cihazlarla donatilan dis ünitelerinde, agiz ve dis sagligi ile ilgili tüm tedavilerini gerçeklestiriyor. Sehr-i Canik Konagimizin içerisinde ayrica Canik Ilçe Saglik Müdürlügü ve bagli birimleri de vatandaslarimiza hizmet vermeyi sürdürüyor” seklinde konustu.

Kaynak: İHA