Tahmazoglu'ndan Üniversite Ögrencilerine 270 Milyonluk Dev Destek

Geçtigimiz yillarda üniversite ögrencilerine destekte bulunan Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, destegini artirarak sürdürmeye devam ediyor. Tahmazoglu’nun Üniversite ögrencilerine güz ve bahar döneminde vermis oldugu destek 270 Milyon TL oldu.

Tahmazoglu'ndan Üniversite Ögrencilerine 270 Milyonluk Dev Destek
Geçtigimiz yillarda üniversite ögrencilerine 1’nci ve 2’nci egitim ögretim dönemlerinde toplamda 8 bin TL desteklerde bulunan Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, yeni egitim ögretim döneminde bu destegini toplamda 9 bin TL’ye çikararak ögrencilere yeni bir müjde verdi. Egitim Ögretim yilinin baslangiç döneminde ögrencilere 4 bin TL destekte bulunan Baskan Mehmet Tahmazoglu, ikinci dönemde ise bu rakami 5 bin TL’ye çikardi.

“Egitim destegi 5 bin TL oldu”

Ögrencilere verdigi destekle her zaman gençlerin yaninda olan Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu Üniversiteli ögrencilere verilen destek miktarini 5 bin TL’ye çikardiginin müjdesini vererek, “Gençlerimiz bizim için çok önemli onlarin her zaman egitim hayatlarinda yanlarinda olduk, olmaya da devam edecegiz. Üniversiteli ögrencilerimize vermis oldugumuz destek büyük ilgi gördü ve Üniversiteli kardeslerim bana bu desteklerin devam edip etmeyecegini sordu. Egitim ögretim döneminin basinda güz döneminde 30 bi Üniversiteli ögrencimize 4 bin TL destek sagladik. Ikinci dönem destek basvurularimiz ‘Biz Sahinbeyiz’ uygulamasi üzerinden basladi.

Ikinci dönem de de ögrencilerimizin yaninda olarak destegimizi 4 bin TL’den 5 bin TL’ye çikardik. Gençlerimize egitim ögretim hayatlarinda basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA