Seyir Halindeki Aracin Üzerine Çikip Alkollü Içecekle Ellerini Yikadilar

DENIZLI – Denizli’de trafikte seyir halinde olan bir aracin üzerinde alkollü içecekle ellerini yikayan gençler, sosyal medyada paylastiklari görüntünün ardindan jandarmanin sanal devriyesi tarafindan tespit edildi. JASAT ekipleri tarafindan yakalanan 4 kisi hakkinda adli ve idari cezai islem uygulandi.

Seyir Halindeki Aracin Üzerine Çikip Alkollü Içecekle Ellerini Yikadilar
Denizli Il Jandarma Komutanligi, sanal devriye çalismasinda Denizli-Antalya Karayolu üzerinde bulunan Honaz Tüneli’nde otomobille tehlikeli hareketler yapan ve trafik güvenligini ihlal eden bir içerik tespit etti. Otomobil üzerinde alkollü içecekle ellerini yikayan iki gencin sosyal medya hesabini inceleyen ekipler, 4 kisi hakkinda yakalama karari çikartti. Denizli Il Jandarma Komutanligina bagli JASAT dedektifleri ve Honaz Ilçe Jandarma Komutanligi ile müsterek yapilan faaliyette 4 kisi yakalandi.

Adliyeye sevk edilen araç sürücüsü ile birlikte 4 kisiye mahkeme, ’Trafik güvenligini tehlikeye sokmak’ suçundan ve ayrica 7 bin 260 TL idari para cezasi verdi. Sahislar adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA